Crvena zvezda dočekala prvog stranca!

Španac doputovao u Beograd, na preglede i potpis ugovora sa crveno-belima.  Prvo strano pojačanje Zvezde stiglo u Beograd.  U Beograd je u utorak uveče stiglo prvo internacionalno pojačanje Crvene zvezde za narednu sezonu.

Fudbal 26.06.2019 | 17:17
Crvena zvezda dočekala prvog stranca!
Oko ponoći je u Beograd došao 32-godišnji Španac Hose Alberto Kanjas.

Kanjas je prethodne tri sezone je igrao za grčki PAOK, s kojim je proteklog proleća postao šampion.

U Zvezdu stiže kao slobodan igrač, a sportski sektor srpskog šampiona ga vidi kao zamenu za Nenada Krstičića koji je pre pola godine otišao u AEK.

Španac je tokom karijere igrao još za Real Betis, Svonsi i Espanjol. Kanjas bi u sredu trebalo da obavi medicinske preglede i potpiše ugovor sa Zvezdom.

Spekuliše se da su dve strane dogovorile dvogodišnju saradnju vrednu 500.000 evra po sezoni.

Zvezda je do sada dovela dva pojačanja, golmana Nikolu Vasiljevića iz Radnika i štopera Radovana Pankova iz Radničkog.

S obzirom da je u međuvremenu prodala napadača Milana Pavkova, očekuje se da na "Rajko Mitić" uskoro stigne i novi napadač.

Prethodnih nedelja je pominjan Portugalac Antonio Manuel Fernandeš Mendeš, poznatiji kao Tomane.



Crvena zvezda je dočekala svog novog defanzivnog vezistu.

Španac Hoze Alberto Kanjas (32) doputovao je u Beograd prošle noći, a u sredu će proći lekarske preglede. Očekuje se da posle toga potpiše ugovor, prema kojem će nezvanično zaraživati 500.000 evra po sezoni.

Kanjas je prošle tri godine igrao u solunskom PAOK, a pre toga je nastupao za Espanjol, Svonsi i Betis, u kojem je ponikao.

On će ovog leta postati prvo pojačanje Crvene zvezde iz inostranstva, a nedugo posle njega, očekuje se i dolazak Tomanea, portugalskog napadača.

Prema prvim najavama, Kanjas će potpisati ugovor na dve sezone, pa će se priključiti saigračima na pripremama u Austriji.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar