Ljubitelji Nektar piva hoće "porše"

Nagradna igra „10 ladnih Nektara“ Banjalučke pivare ušla je u samu završnicu, a na adresu ove kompanije posljednjih dana pristižu stotine hiljada koverata.

Republika Srpska 26.06.2019 | 16:24
Ljubitelji Nektar piva hoće "porše"
Ljubitelji „Nektar“ piva sve do 30. juna imaju priliku da iskušaju svoju sreću i osvoje neku od vrijednih dnevnih nagrada, a slanjem crvenih čepova i otvarača limenki Nektar piva mogu da učestvuju u trci za glavne nagrade – tri sjajna crvena "poršea". Imena vlasnika novih četvorotočkaša saznaćemo na velikom finalu, 6. jula na Trgu Krajine u Banjaluci, za kada je, u revijalnom dijelu, najavljen i koncert regionalne zvijezde Lepe Brene.

„Koliko je nagradna igra popularna ukazuje i podatak da tokom 24 časa evidentiramo preko 20 000 kodova za dnevne nagrade. Na našu adresu su stigle i stotine hiljada koverata iz svih dijelova Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, a kako ulazimo u samu završnicu nagradne igre, njihov broj je svakim danom sve veći“, otkrila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare, i pozvala sve ljubitelje „Nektar“ piva da svoje koverte pošalju na vrijeme i uz malo sreće postanu ponosni vlasnici sjajnog novog Poršea, koje je Banjalučka pivara pripremila za učesnike nagradne igre.

U trci za glavne nagrade, potrebno je sakupiti 10 crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki „Nektar“ piva, spakovati ih u kovertu na kojoj treba navesti lične podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) i iste poslati do 30. juna na adresu: Banjalučka pivara a.d. Banjaluka, Slatinska 8, 78000 Banja Luka, sa naznakom „Za nagradnu igru – 10 ‘ladnih Nektara“. Ispravno popunjene i adresirane koverte moguće je ubaciti i u jednu od posebno dizajniranih „Nektar“ kutija koje se nalaze u svim većim tržnim centrima širom RS, BiH i na taj način učestvovati u igri besplatno. 

U proteklih 85 dana nagradne igre „10 'ladnih Nektara“  Banjalučka pivara je  uručila više od 250 dnevnih nagrada  iz fonda nagrada koji čine mini-frižideri, veliki suncobrani i vrtne garniture. Svi ljubitelji „Nektar“ piva do kraja  juna imaju još vremena da osvoje neku od dnevnih nagrada, a za učešće je dovoljno  poslati jedinstveni kod koji se nalazi ispod crvenih čepova i crvenih otvarača limenki Nektar piva putem SMS-a na broj 091 212 402 ili putem „Nektar“ Viber public account-a, saopšteno je iz te kompanije.

BN TV 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

realno

26.06.2019 18:26

jedan auto ce dobiti neki goljo, a druga dva su vec nastimana...kao i sve u ovoj nedodjiji

ODGOVORITE