Lendejl dobio papire od Partizana, ide u Žalgiris!

U igri i Milvoki! Nastupaće u Letnjoj ligi za Milvoki koji je bacio oko na njega.

Košarka 26.06.2019 | 12:11
Lendejl dobio papire od Partizana, ide u Žalgiris!
Džok Lendejl je dobio papire od Partizana i sada više nema smetnji da pređe u Žalgiris, piše Donatas Urbonas. Isti novinar ističe da Lendejl zvanično ide u tim iz Kaunasa, ali i da će igrati u Letnjoj ligi za Milvoki.

Partizan je dobio ponudu od Žalgirisa po kojoj bi zaradio višestruko od uloženog. 

Čak, kako je predsednik Partizana rekao za naš sajt, postoji i interesovanje NBA kluba za njega po kom bi Žalgiris uplatio dodatni novac na račun crno-belih pa bi Partizan zaradio šestostruko više novca od uloženog u Australijanca.

Ispostavilo se da je taj klub - Milvoki.

Lendejl je imao ugovor na još godinu dana sa Partizanom, ali je ipak ponuda Žalgirisa očigledno bila dovoljno dobra da crno-beli zarade dovoljno, a ukoliko bi Lendejl oduševio ljude iz Minesote i eventualno prešao u NBA, crno-beli bi zaradili duplo više novca i to u dogovoru sa Žalgirisom.

Džok je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana, ako ne i najbolji. Zbog povrede nije igrao u Superligi Srbije, pojavile su se i vesti o njegovom prelasku u Žalgiris, tako da je sada jasno da ga nećemo gledati sledeće sezone u crno-belom dresu.

Partizan je u potrazi za centrima, a na probi među crno-belima se nalazi i Nikola Šćekić, centar visok 218 centimetara, koji je prethodne dve godine igrao na Univerzitetu Južna Florida.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar