Ivanović: Partizan ili Zvezda?!

Još ne mogu da kažem! Bivši kapiten reprezentacije Srbije otkrio zašto ne voli da igra protiv "vječitih".

Fudbal 26.06.2019 | 09:45
Ivanović: Partizan ili Zvezda?!
Dok ga kapiten Zvezde Marko Marinzove među crveno-bijele, Branislav Ivanović unapređen je u Sankt Peterburgu u nosioca trake šampiona Rusije.

Na taj način, poslata je jasna poruka koliko je realno da se bivši kapiten reprezentacije Srbije vrati u srpski fudbal 13 godina od kada je napustio OFK Beograd.

U nedjelju 29. juna, Ivanović će predvoditi Zenit u kontrolnom meču upravo protiv Zvezde, a Bane je u razgovoru za klupski sajt objasnio zašto ne voli da igra protiv srpskih "vječitih" rivala.

"Imam 35 godina i nisam igrao protiv Partizana ili Crvene zvezde", rekao je on za klupski sajt, naravno misleći na period od odlaska iz ovdašnje Superlige.

Zašto?

"Zato što je to moj narod, moja zemlja i uvijek navijam za srpske klubove. Dok ne završim karijeru ne mogu da kažem za koga navijam, samo mogu da poručim da ću uvijek ostati navijač reprezentacije Srbije".

U istom razgovoru, Ivanović je govorio i o tome kako prolazi pripreme sa 35 godina.

"Godine uopšte nisu bitne. Kada sam imao 22, mislio sam da je to najteži period i da će postati lakše kada steknem iskustvo. Onda sam postao iskusan, onda sam i sazrio i sve je isto. Samo sam srećan zbog toga što u ovim godinama mogu da uradim sve što je potrebno".

Predstojeće jeseni, Ivanović će se sa Zenitom vratiti u Ligu šampiona...

"Mislim da imamo šta da pokažemo. Motivacija će nam biti ogromna. Da, mnogi među nama nemaju takvo iskustvo, ali to može biti nadoknađemo motivacijom. Zamislite sebe u Evropi, pred svojim navijačima... To je san koji sanjaju svi igrači. Naravno, mnogo će zavisiti od naše pripreme, ali nadamo se da nećemo biti u Ligi šampiona samo zbog statistike", dodao je novi kapiten šampiona Rusije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar