Hjuston ozbiljno zagrizao za Stefana Jovića!

Stigao poziv i s Malog Kalemegdana! Specijalizovani košarkaški portal Basketball Sphere prvi je objavio da NBA klub iz Teksasa prati srpskog reprezentativca, kao i Makabi iz Tel Aviva. MOZZART Sport saznaje da je Jović dobio poziv od bivšeg kluba.

Košarka 25.06.2019 | 20:38
Hjuston ozbiljno zagrizao za Stefana Jovića!
Srpska kolonija u NBA ligi mogla bi od leta da bude jača za još jedno ime - Stefana Jovića!

Specijalizovani košarkaški portal Basketball Sphere saznaje i prvi je objavio vest da je srpski reprezentativni plejmejker na radaru Hjuston Roketsa, ali i da Bajern želi da ga zadrži, kao i da je u igri ostao Makabi iz Tel Aviva, koji se nekoliko meseci pominje kao moguća destinacija za rođenog Nišliju.

Prema naknadnim informacijama MOZZART Sporta, NBA klub iz Teksasa vrlo ozbiljno je zainteresovan za osvajača svetskog, evropskog i olimpijskog srebra, a klupski čelnici se neko vreme bave dubljom analizom njegovih igračkih kvaliteta.

Kako saznajemo, Stefana Jovića je u prethodnom periodu zvala i Crvena zvezda. Prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona Nebojša Čović voleo bi da Jović postane jedan od lidera novog projekta i glavni organizator igre, za šta bi mu bio ponuđen dvogodišnji ugovor. Ipak, reprezentativac iz Niša u ovom trenutku nije siguran u opciju povratka u Srbiju prvenstveno jer su u igri potencijalno vrlo ozbiljni poslovi. Mada, poziv s Malog Kalemegdana mu je zagolicao maštu, pošto je poznato da je Jović veliki zvezdaš. 

Stefanu Joviću istekao je ugovor sa Bajernom odmah pošto je odbranjena šampionska titula u Nemačkoj. Bavarski klub želi da razgovara s Jovićem i pokuša da ga zadrži, pošto je bio jedan od glavnih kreatora novog uspeha u nemačkoj ligi, ali i vrlo dobrog izdanja kluba u Evroligi, koje se umalo završilo plasmanom u četvrtfinale! Pregovori oko novog ugovora mogli bi da počnu već od petka, ali to sve zavisi od dogovora trenera Dejana Radonjića i klupske uprave. Želja da Jović bude na istoj adresi i naredne sezone nije sporna. 

U ovom trenutku ne može da se kaže da je Stefan Jović blizu potpisa sa bilo kojom od zainteresovanih strana. Zato bi naredni period mogao da bude pun izazova za jednog od heroja nacije. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Box

25.06.2019 21:58

HEROJ NACIJE...sta to on uradi za naciju...svasta

ODGOVORITE