A u Italiji: Ispali zbog gol-razlike, selektor otišao!

"Azurini" su pobedili u dve utakmice i takmičenje završili u grupnoj fazi zbog lošije gol-razlike, a to je bilo dovoljno selektoru da podnese ostavku.

Fudbal 25.06.2019 | 14:58
A u Italiji: Ispali zbog gol-razlike, selektor otišao!
Srbija je Evropsko prvenstvo za mlade u Italiji i San Marinu završila kao poslednjeplasirana, ali to nije značilo i ostavku našeg selektora Gorana Đorovića koji je poručio da mu je "čist obraz" ako ga FSS smeni.

Umesto toga - ostavku smo videli u reprezentaciji jednog od domaćina, Italije!

"Azurini" su u grupnoj fazi takmičenja ostvarili dve pobede i poraz, a zbog lošije gol-razlike u odnosu na Španiju, koju su pobedili u prvoj utakmici turnira, završili su kao drugoplasirani u "A" grupi i jedino su mogli da se uzdaju da Francuska i Rumunija neće remizirati u ponedeljak.

"Remi" je vodio obe ekipe dalje i, očekivano, utakmica se završila bez golova, a kada je postalo jasno da Italija ne ide u nokaut fazu - Luiđi di Bjađo je sazvao konferenciju za medije.

Selektor mlade reprezentacije Italije danas će javnosti saopštiti da se povlači sa te pozicije i tako će PREUZETI ODGOVORNOST za neuspeh na turniru koji je organizovan u njihovoj zemlji, iako uopšte nisu ostavili loš utisak.

Briljirali su protiv Španije, lako dobili i Belgiju, ali su jedini loš nastup imali protiv Poljaka što ih je koštalo prolaska u polufinale Evropskog prvenstva.

Selektor mladih Italijana je takođe pokazao "čvrstu ruku" kada je pred meč sa Belgijom iz tima "izbacio" dve buduće zvezde tamošnjeg fudbala, Moizea Kena i Nikolu Zaniola, zbog toga što su zakasnili na sastanak pokazavši da niko nije iznad tima.

Bivši fudbaler Rome i Intera je od 2013. godine bio selektor "azurina", ali nije uspeo da napravi veće uspehe sa njima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar