Laziću novi trogodišnji ugovor sa Zvezdom

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, saopštio je srpski i regionalni šampion.  Kapiten i "ministar odbrane" veran Zvezdi.  Branko Lazić u ponedeljak se obavezao da će crveno-beli dres nositi do leta 2022. godine.

Košarka 25.06.2019 | 08:00
Laziću novi trogodišnji ugovor sa Zvezdom
Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu (više od 500) i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu.

Lazić iza sebe ima još jednu uspešnu sezonu, pošto je kao kapiten predvodio ekipu do tri trofeja (Superkup ABA, ABA liga i SLS).

Kapiten ekipe, Branko Lazić (30 godina, 197 cm), potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, što znači da bi na Malom Kalemegdanu mogao da provede čak 11 sezona - od 2011. do 2022!

Lazić je ovog proleća upotpunio svoju riznicu trofejima ABA lige i domaće Superlige, pa sada ima ukupno četiri titule regionalnog i pet titula državnog prvaka, uz četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup ABA lige.

''Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu'', istakao je direktor Zvezde Filip Sunturlić.

"KK Crvena zvezda nakon novih ugovora Bilija Berona i Branka Lazića, nastavlja dalje aktivno da se priprema za novu sezonu, a o svim daljim potezima klub će obaveštavati javnost isključivo na klupskom sajtu i društvenim mrežama KK Crvena zvezda", saopštio je šampion Srbije.

Branko Lazić razmišljao SEKUND, pa potpisao ugovor! "Ne, razmišljao sam jednu sekundu", rekao je Lazić za sajt kluba.

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić produžio je u ponedeljak ugovor sa crveno-belima. Iskusni košarkaš izjavio je da nijednog trenutka nije imao dilemu.

"Ne, razmišljao sam jednu sekundu", rekao je Lazić za sajt kluba.

Lazić je potpisao novi, trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, čiji je član već osam godina, tokom kojih je osvojio 14 trofeja.

Naveo je da su očekivanja i ubuduće najviša moguća.

"Očekivanja su najviša moguća, ali sa druge strane nam sledi formiranje ekipe, period privikavanja i pripreme. Cilj je da se na najbolji mogući način pripremimo, baš kao što smo uradili i prethodne sezone. Sada će biti u toliko drugačije jer igramo Evroligu, više utakmica, ali očekujemo da na domaćem terenu imamo veliku podršku navijača i da u najjačem evropskom takmičenju nastavimo gde smo stali pretprošle godine", kazao je Lazić.

Dodao je da će tek po isteku novog ugovora razmišljati šta dalje i da je sada koncentracija na novoj sezoni.

Izvor: B92/mondo.rs, Beta

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Glas

25.06.2019 10:36

Moj Lazicu sjedi na klupi kao pomocnik i povuci se dok mozes

ODGOVORITE