Sud Bubnjeviću odredio pritvor

Okružni sud u Banjaluci odredio jednomjesečni pritvor Aleksandru Bubnjeviću koji se tereti da je 19. juna ubio Miroslava Tatića (52) na kućnom pragu u Banjaluci.

Republika Srpska 24.06.2019 | 09:27
Sud Bubnjeviću odredio pritvor
Pritvor je određen zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

Takođe, pritvor je određen iz razloga vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od najmanje pet godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice te što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda-uznemirenja javnosti. 

Osumnjičeni je, zajedno sa svojom maloljetnom djevojkom, 19.juna, došao do kuće Tatića u namjeri da se obračuna sa sinom ubijenog Miroslava. Nakon kraće verbalne prepirke i fizičkog sukoba, Bubnjević je pucao iz pištolja i usmrtio ga.

Metak je Tatića pogodio direktno u srce i bio je na mjestu mrtav.

BN TV
Foto: Srpskainfo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Privreda?

24.06.2019 07:32

Puni su nam zatvori ubica. Kada cemo otvarati nova radna mjesta?

ODGOVORITE
Name

Zeki Press

24.06.2019 08:35

Vlada je opredeljena otvaranju novih radnih mjesta. A sto se tice posvecenosti tom zadatku evo samo jedna mala digresija, ako dopustite: Ako je od majmuna mogao nastati covjek, valjda moze i od ubica nastati ubitacan radnik po vrijednoci i ucinku! Dragi moji evoluciju ne moze nikakva sila da zasutavi. Fakticki.

Name

Ovaj

24.06.2019 07:54

nema nikoga u drzavnim institucijama i uhvacen za 10 minuta a davidovog ubicu ne uhvatise ni za godinu! Koga li taj sve ima i koje on kad je tako dugo na slobodi ???

ODGOVORITE
Name

Djuro

24.06.2019 08:34

NECE SUD ODREDITI PRITVOR DAVIDOVIM UBICAMA I OSTALIMA KOJI NAM POBISE NAJBOLJE LJUDE.SUD SE PERE NA INDIVIDUALNIM SLUCAJEVIMA KAO STO JE OVAJ I OVAJ MORA DA ODGOVARA UBIO JE OCA KOJI JE BRANIO SINA TO JE UZAS STA NAM RADI OMLADINA SVE LUDO I DROGIRANO A NEMA PAS ZASTO DA IH UJEDE...

ODGOVORITE