Gol Kataija iz "slobodnjaka" dovoljan za bod Čikagu!

Bivši fudbaler Olimpijakosa, Vojvodine i Crvene zvezde, Aleksandar Katai, postigao je novi pogodak u MLS.  Da vam Katai pokaže kako se izvodi slobodnjak! Lep pogodak iz prekida.

Fudbal 23.06.2019 | 13:31
Gol Kataija iz "slobodnjaka" dovoljan za bod Čikagu!
Fudbaler Čikago Fajera je u svom stilu, golom iz slobodnog udarca, doneo prednost svom timu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu protiv Real Solt Lejka.

Meč je završen rezultatom 1:1, pošto je Real Solt Lejk izjednačio u 33. minutu iz jedanaesterca.

Katai je postigao gol u petom minutu. Čikago je imao slobodan udarac na dvadesetak metara od gola. Katai je lukavo šutirao po zemlji, lopta je proišla pored zida i završila u mreži.

Kako je to uradio možete pogledati u priloženom videu, a posle ovog remija Čikago Fajer je osmi na tabeli Istočne konferencije sa 19 bodova.



Igrao je noćas Čikago protiv Real Solt Lejka, a najlepši momenat na utakmici dogodio se već na samom startu utakmice, u petom minutu. Centralna figura bio je naš fudbaler Aleksandar Katai.

On je u remiju od 1:1 postigao jedini gol za tim Veljka Paunovića, ali je to bilo vrlo lepo. Uzeo je loptu kod slobodnog udarca, prevario je golmana i postigao gol za vođstvo.

Nije američki golman Nik Rimando očekivao da će Katai šutirati u njegov ugao odmah pored živog zida, pa ga je ostavio na pogrešnoj nozi. Iako je Rimando veoma iskusan, ima 40 godina, nije prozreo nameru srpskog fudbalera.

Odličan gol.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar