Luka Jović i ja na klupi, a igraju menadžerski igrači!

Bruno Matos: U Zvezdi su igrali menadžerski igrači, dok smo Luka Jović i ja sedeli na klupi! Brazilac otkrio kako mu je bilo u Srbiji. . .

Fudbal 22.06.2019 | 22:30
Luka Jović i ja na klupi, a igraju menadžerski igrači!
Bruna Matosa navijači Crvene zvezde pamte najviše po tome što je na promociji stigao u paketu sa Idanom Veredom i Ugom Vijeirom. Prvi je brže otišao, nego što je došao, drugi je ostavio dubok trag na stadionu Rajko Mitić, dok je Brazilac uglavnom bio u drugom planu, iako je u Ljutice Bogdana stigao kao jedan od najboljih igrača Novog Pazara.

Posle šest meseci i sedam odigranih utakmica u crveno-belom dresu, Matos se u januaru vratio u Novi Pazar, da bi narednog leta krenuo put Irana, odakle mu se gubi svaki fudbalski trag. Matos se gotovo niotkuda pojavio na stranicama brazilskog ESPN, gde je pričao o svom vremenu u Crvenoj zvezdi i tome kako je morao da ustupa mesto igračima koji nisu bili bolji od njega...

“Počeo sam dobro, ali onda me je zadesila povreda koja me je potresla. Da se nisam povredio verovatno bih posle Zvezde igrao negde u Španiji”, priča Matos i otkriva zašto je otišao iz Zvezde:

”Tražio sam da idem jer sam video mnogo pogrešnih stvari. Igrao sam dobro, a ispred mene su bili menadžerski igrači. Imao sam ugovor na tri godine, a bio sam jako potišten”.

Vreme na klupi najviše je provodio sa novim centarforom madridskog Reala Lukom Jovićem.

”Nije igrao mnogo kada sam stigao u Zvezdu, uglavnom je sedeo na klupi. Kada si napadač potrebne su ti lopte kako bi postizao golove. On je znao da sebi stvori dobre šanse, ali nije mnogo tresao mreže”.

Iako priznaje da je imao negativna iskustva, vreme u Srbiji ne zaboravlja.

”Bio sam jako srećan u Srbiji i malo je falilo da igram Ligu Evrope. Tražili su me Partizan i Crvena zvezda, ali sam na kraju ipak prihvatio Zvezdin poziv”.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar