Peruničić opet trener Zvezde!

Ceo tim je koštao 3. 000 €! Proslavljeni rukometaš ponovo je seo na klupu crveno-belih.

Ostali sportovi 22.06.2019 | 10:11
Peruničić opet trener Zvezde!
Paralelno sa reprezentacijom Srbije, Nenad Peruničić (48) sedeće sledeće sezone i na klupi Crvene zvezde.

Legenda našeg rukometa i dugogodišnji trener crveno-belih rukometaša potvrdio je "Žurnalu" da će ponovo sesti na klupu sa koje je ustao pre pola godine.

Crveno-beli imali su tešku sezonu i ipak izborili opstanak u ligi, a Peruničić je zahvalan igračima što su bili požrtvovani, strpljivi i što su imali razumevanja za situaciju u klubu, koja je bila daleko od stabilne.

"Ostajem u Zvezdi, biće i malo većeg angažmana uprave, da pokušamo možda da se malo i pojačamo. Videćemo u narednih 15, 20 dana. Sigurno ne možemo da pariramo na tom nivou finansijski najjačih klubova kod nas. Iza nas je jako težak period i zahvalan sam momcima koji su odradili sezonu ne tražeći ništa, jureći sa svojih poslova na trening i utakmice. Naša cela ekipa je u prošloj sezoni koštala 3.000 evra što je preskromno i jednostavno više od borbe za opstanak nije bilo realno", rekao je "Perun".

Teško stanje klupskog rukometa nije novost. Primera radi, golman Zvezde Nemanja Ljubenović objasnio je tokom prošle sezone da nije čudo da "pola lige radi i igra" i da njegov (takav) primer nije ni izbliza usamljeni slučaj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar