Delijama se OVO neće dopasti - prodaje se LJUBIMAC!

Milan Pavkov pred potpisom za kineski Đijangsu, menja ga Portugalac Tomane. Danas parafira golman Radnika Nikola Vasiljević.

Fudbal 21.06.2019 | 13:10
Delijama se OVO neće dopasti - prodaje se LJUBIMAC!
Crvena zvezda priprema se za novu sezonu u Austriji, ali je veliko pitanje u kakvom sastavu će je početi. Promena će biti, i to krupnih.

Crveno-beli će u sezonu 2019/2020 verovatno ući bez Milana Pavkova, jer su dogovoreni svi detalji njegovog transfera.

On je na korak od odlaska u Kinu, u klub Đijangsu, prenosi “Sportski žurnal”.

Pavkov je otputovao sa crveno-belima na pripreme u Vindišgarsten, ali nije igrao u prvoj kontrolnoj utakmici. On čeka razvoj situacije i najverovatnije će se ovih dana vratiti pre ostatka ekipe u Beograd, a onda otputovati na potpisivanje ugovora u Kinu.

Crvena zvezda bi za obeštećenje trebalo da inkasira između 3,5 i četiri miliona evra, a Pavkov bi trebalo da dobije ubedljivo najjači ugovor u karijeri.

Da je transfer blizu realizacije potvrđuje i to što su crveno-beli ubrzali dovođenje Portugalca Tomanea, koji bi trebalo da bude zamena za Pavkova. Ostalo je da se utanače još neki detalji, a Crvena zvezda će za obeštećenje morati da izdvoji 800.000 evra.

To nije jedini igrač koji će ovog leta stići u klub iz Ljutice Bogdana. Španac Kanjas, kojem je istekao ugovor sa ekipom PAOK je pred vratima crveno-belih, a sve izvesniji je i dolazak levog beka iz Egipta Karima Hafeza.

Danas bi paraf na ugovor trebalo da stavi i golman Nikola Vasiljević. Dosadašnji golman Radnika će se obavezati Crvenoj zvezdi posle lekarskih pregleda, a onda će krenuti put Austrije gde će se priključiti novim saigračima. Radniku će na ime obeštećenja pripasti 150.000 evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar