Oglasio se i predsjednik KK Partizan I OKO FINALA!

Navijači Partizana danima su "prozivali" predsednika košarkaške sekcije Ostoju Mijailovića da se oglasi i kaže koju o finalu protiv Crvene zvezde i sada već čuvenom trokoraku. I evo ga, oglasio se.

Košarka 21.06.2019 | 12:51
Oglasio se i predsjednik KK Partizan I OKO FINALA!
Ostoja Mijailović je više puta tokom ove sezone najaviljivao "oštre" korake i poteze u cilju zaštite dostojanstva Partizana i poručio, otprilike: "Dalje tako nećete moći".

Uprkos takvom, bar verbalno, odlučnom stavu, ništa se bitnije nije promenilo u smislu pozicioniranja Partizana u krugovima u kojima se odlučuje. 

U četvrtoj utakmici finalne serije domaćeg prvenstva, Crvena zvezda je pobedila Partizana posle očiglednog trokoraka Bilija Berona, koje sudije nisu videle, niti sankcionisale, a nisu čak ni pogledale snimak te situacije.

Danima se očekivalo reagovanje predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića, koji je aktivan na društvenim mrežama, pogotovo na Twitter-u i pogotovo kada treba saopštiti neku lepu vest, neki transfer.

Nije ga bilo. Do danas.

Oglasio se danas, ali najpre povodom lepe vesti u vezi sa Vanjom Marinkovićem, koga je Sakramento "utefterisao" na draftu.

Mijailović je poručio da se još jednom dokazalo da je Partizan sjajno mesto za mlade košarkaše, da uporni i vredni uvek budu nagrađeni.

Potom je izneo i "životnu mudrost":

,,U zivotu ne dobijate ono sto zelite nego ono sto jeste’’

A onda je odlučio da prokomentariše i događaje u vezi sa finalom domaćeg prvenstva:

"Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju, borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za KK Partizan", napisao je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar