Vučić u Minsku sa Medvedovom

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se tokom dvodnevne posete Minsku sa predsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Medvedovom.

Srbija 21.06.2019 | 09:09
Vučić u Minsku sa Medvedovom
Sastanak je kasno sinoć potvrđen, rečeno je Tanjugu u kabinetu predsednika.

Vučić se poslednja dva puta sa Medvedevom sastao u Moskvi 2014. i 2015. godine.

Vučić će danas i sutra boraviti u Minsku, na poziv predsednika Republike Belorusije Aleksandra Lukašenka povodom otvaranja Drugih evropskih igara.

Osim sa predsednikom Republike Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, predsednik Vučić će se tokom posete sastati i sa predsednikom Republike Moldavije Igorom Dodonom i predsednicom Gruzije Salome Zurabišvili.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

GEDZO

21.06.2019 07:51

KOJA SVETSKA POLITICKA ELITA,TROSENJE VREMENA I PARA

ODGOVORITE
Name

Мирослав

21.06.2019 07:57

Што се пресједниче незадужи код Руса за милијарду него на Лондонској берзи код мрских непријатеља.

ODGOVORITE
Name

zdravko

21.06.2019 16:12

Lukašenko je u jednu ruku jedini pozitivan diktator.Ja BiH njega vrlo rado primio za presenika hrvatske.To je jedini čovjek koji nije dao da se rasprodaje državna imovina ,nista pa bas pa nista nije dao da pederi rasprodaju kao kod nas i zato mu svaka čast to je jedan mio i drag čovjek.Kod njega rade gigantske Fabrike punom parom od 30 do 50 hiljada radnika i svi primaju kakvu takvu placu ,standard npr.kao u Hrvackoj.Zbog toga su se svi i okomili na njega ,a čovjek se neda zajbavati . On bi trebao da bude uzor današnjem svijetu.

ODGOVORITE
Name

@inspektor

21.06.2019 17:11

I zaboravio si napisat da nema nezaposleni na birou rada.Sve bez obzira na struku svaki dan istjeruju na ciscenje ulica,parkova i drugi gradski povrsina za bijednu dnevnicu.

Name

zdravko

21.06.2019 18:45

Inspektore otidji i napravi film o Bjelorusiji jedan dokumentarni film sa Bn televizijom pa da vidis kakva im je teška industrija kakve strojeve sve izradjuju isto sve imaju ,imaš da padnes u nesvijest.Ko ce svima ugoditi.Ja sam to gledao ima dosta godina ,a dokle su dogurali neznam.Glavnom nisu davali i rasparcavali u bescjenje.