Boaći ostaje do kraja kvalifikacija!

Pavkov pred transferom! Čeka se papir iz Kine. . .

Fudbal 20.06.2019 | 21:29
Boaći ostaje do kraja kvalifikacija!
Delovalo je u jednom trenutku da će Ričmond Boaći, tokom rada u austrijskom Vindišgarstenu, napustiti redove Crvene zvezde. Imali su uverenja u Ljutice Bogdana da jedan portugalski velikan sprema ponudu tešku 4.000.000 evra za povremenog reprezentativca Gane. Čekali su papir, a u tom čekanju promenili odluku.

Prema informacijama MOZZART Sporta Boaći će do kraja evropskih kvalifikacija ostati u crveno-belom dresu. Sa tendencijom da produži staž u Ljutice Bogdana, ako rezultati na međunarodnoj sceni budu očekivani. Više razloga je dovelo do preokrata kada je u pitanju sudbina napadača koji je u prošloj sezoni kuburio sa povredama. Ali je i pored toga postigao 15 takmičarskih golova.

Iako u poslednjih 12 meseci nije bio na prepoznatljivom nivou Boaći smatra da može da igra u jednoj od pet najjačih liga u Evropi. Takođe, sportski sektor Crvene zvezde veruje da ovog leta može da ga rehabilituje i značajno mu podigne tržišnu vrednost. Uvereni su odgovorni iz Ljutice Bogdana da će u prva dva kola protiv Suduve (a kasnije protiv Helsinkija) Boaći golovim podići samopouzdanje, jer će igrati u dominantnoj ekipi. A takve utakmice on najviše voli…

I možda još važnije - ponovo je aktuelizovana priča o odlasku Milana Pavkova.

„Da, postoji interesovanje za Pavkova“, potvrdio je Zvezdan Terzić.

Nemaju konkretnu ponudu u Crvenoj zvezdi, ali se nadaju da će jedan kineski klub uskoro poslati papir na adresu srpskog šampiona. Informacije MOZZART Sporta kažu da su Kinezi za slobodu junaka trijumfa nad Liverpulom spremni da izdvoje između 3.500.000 i 4.000.000 evra. To je manje od tražene sume (Pavkov  je procenjen je na 4.500.000), ali olazak Tomanea napravio bi veliku gužvu u napadu, s obzirom da je pored dvojice teškaša (Boaći i Pavkov) tu i mladi Crnogorac Krstović. Zato je prodaja Pavkova sada bliža nego ikad. Naravno, zakoni fudbalskoog tržišta su nepredvidivi.

Zvezdin tim radi u Austriji, uprava kluba čeka papir iz Kine za Milana Pavkova...

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar