Veliki "rez" u Partizanu: Savo iznenadio!

Partizan na zlatiborske pripreme ne vodi nekoliko standarnih igrača iz prošle sezone.

Fudbal 20.06.2019 | 18:52
Veliki "rez" u Partizanu: Savo iznenadio!
Da li je u pitanju nezadovoljstvo igrača zbog neizmirenih ovabeza kluba ili je odluka trenera Sava Miloševića da se privremeno, a možda i trajno odrekne nekoliko fudbalera koji su prošle sezone imali veliku minutažu, videćemo u narednom periodu.

Uglavnom, Milošević je zajedno sa svojim saradnicima iz stručnog štaba sačinio spisak od 24 fudbalera s kojima će raditi od 21. do 27. juna na Zlatiboru.

Stručni štab "parnog valjka" napravio je ozbiljan rez i na spisku nema nekoliko zvučnih imena, piše "Telegraf.rs".

Posebno iznenađenje predtsvalja izostanak Gorana Zakarića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine neće putovati na Zlatibor, ali ostaje da se vidi da li će ekipi priključiti na pripremama u Sloveniji (od 2. do 13. jula).

Takođe, u Beogradu će ostati Nemanja Nikolić, fudbaler koji je "ispao" iz tima pred sam kraj sezone, iako mu je Milošević po dolasku na klupu davao dovoljno minuta na terenu i držao ga jedno vreme kao startera.

Trio zimskih pojačanja, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić, isto ostaje u prestonici, kao i Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Armin Đerlek.

Vladimir Stojković je dobio produženi odmor, jer i dalje vuče sitne povrede, pa će vreme do odlaska na pripreme u Sloveniju iskoristiti za potpuni oporavak.

Spiska igrači koji će trenirati na Zla spisku igrača koji sutra putuju na Zlatibor nalaze se: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar