''Delfini'' presrećni nakon pobjede nad Hrvatskom!

Kapiten "delfina" hvali debitanta: Ognjene, bravo! "Odigrao je odličnu utakmicu", rekao je Filip Filipović o svom devet godina mlađem saigraču.  Stojanović: Sa ovakvom igrom neće biti problema protiv Kazahstana.  Jedan od heroja Srbije u pobedi nad Hrvatskom u drugom kolu Svetske lige u Beogradu rezultatom 11:10, Ognjen Stojanović, podelio je svoje utiske.

Ostali sportovi 20.06.2019 | 09:41
''Delfini'' presrećni nakon pobjede nad Hrvatskom!
Ognjen Stojanović je postigao tri gola na utakmici sa Hrvatskom, ali kako je rekao danas je to uradio on, a sutra može to da bude neko drugi.

"Prvo bih hteo da se zahvalim svim igračima i da kažem da je izuzetna čast igrati sa ovim momcima i to je bila jako značajna pobeda, danas sam ja dao 3 gola sutra će neko drugi, najbitnije je da smo pobedili", rekao je Stojanović.

Meč sa Kazahstanom je veoma važan za reprezentaciju Srbije.

"Sutra protiv Kazahstana sa ovakvom igrom neće biti nikakvih problema".

Andrija Prlainović (32) odlučio je golom derbi Srbije i Hrvatske, ali je velike pohvale zaslužio i Ognjen Stojanović (23).

"Delfin" rođen 1996. godine ušao je u reprezentaciju dan uoči završnice Svetske lige na Tašmajdanu, zbog bolesti Nikole Dedovića (boginje), a u vaterpolo "klasiku" postigao je čak tri gola.

Na svom debiju na velikom takmičenju, igrač Miškolca već u drugoj utakmici je opravdao poziv selektora Dejana Savića, a kapiten Filip Filipović na tome mu je čestitao u izjavi za TV Arena sport.

"Imali smo svog 'iks faktora' u ekipi i ovom prilikom bih želeo da Ogiju čestitam na ovako važnom debiju. Odigrao je odličnu utakmicu i pokazao je koliko zavređuje pažnju Dejana Savića", rekao je Filipović.

U komentaru na momente nervozne utakmice, prožete isključenjima, kapiten "delfina" rekao je...

"Mislim da je publika bila nervoznija od nas, jer verujem da još nisu navikli na ovoliko isključenja. Doduše, nismo ni mi, pretilo je da se završi bez izmena na klupi. Nova pravila mi nisu jasna, jer ne doprinose lepoti sporta. No, najbitnije je da smo pobedili", izjavio je Filipović i dodao da ostaje mala žal zbog ispuštene prednosti uoči završnice (9:6).

Selektor Savić dao je kratak komentar meča.

"Bila je ozbiljna utakmica, dva ozbiljna tima, sa dosta oscilacija - pre svega mog tima. Uspeli smo se konsolidujemo, ali smo opet na tri razlike vrlo lako pružili mogućnost Hrvatima da se vrate u meč i da čitava utakmica padne u vodu. Na kraju, definitivno zaslužena pobeda Srbije i nadam se da je publika uživala. Nadam se da smo napravili spektakl", izjavio je šef struke "delfina".

Naredni meč Srbija će odigrati u četvrtak, protiv Kazahstana.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar