Marin je novi kapiten Zvezde!

Odlaze Stojković, Vujadin i Ebisilio! Terzić potvrdio! Uz "desetku", crveno-beli poveriće svom najboljem igraču i kapitensku traku.

Fudbal 19.06.2019 | 20:27
Marin je novi kapiten Zvezde!
Živo će biti u eskpediciji Crvene zvezde u Austriji. Glavna vest sa Zvezdinih priprema glasi: novi kapiten srpskog šampiona je Marko Marin. To implicira da će opremu crveno-belih uskoro razdužiti Savić i Stojković.

„Ebisilio je bliži odlasku, on je blizu odlaska. Blizu odlaska su Vujadin i Žule. S obzirom da su odradili veliki posao i da su zadužili klub, dali smo im korektno obeštećenje. Verujem da će brzo naći klubove, dali smo i zeleno svetlo. Novi kapiten biće Marko Marin. Već od danas. Obavili smo razgovor sa njim. Nadamo se da će odigrati još bolje i sa više strasti“, rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić u Austriji.  

Savić i Stojković su u većem delu minule dve sezone obavljali ulogu kapitena kao zamenici NenadaMilijaša koji je retko igrao. Zamenik novog kapitena Marina bi po novoj hijerarhiji trebalo da bude golman Milan Borjan. 

Savić i Stojković su prošle zime produžili ugovor sa crveno-belima koji traju do 2022. godine. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Crvena zvezda će za Stojkovića tražiti obeštećenje od 1.300.000 evra, a za Savića 1.200.000 evropskih novčanica. Prirodne zamene za Stojkovića su Marko Gobeljić i Milan Gajić, dok bi štopersku liniju posle odlaska Savića trebalo da čine Babić, Milunović, Pankov i još jedno letnje pojačanje. Ebisilio se nije nametnuo od dolaska prošlog leta i Zvezda od njegove prodaje očekuje makar 800.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar