Još jedan Bijeljinac ode! Iz Partizana u Atinu!

Partizan ostaje i bez štopera: Svetozar Marković u Olimpijakosu za 1. 500. 000 evra! Još jedan posao završen. . .

Fudbal 19.06.2019 | 22:05
Još jedan Bijeljinac ode! Iz Partizana u Atinu!
U jednom danu dve prodaje. Obe milionske. Rikardo Gomeš se seli u Ujedinjene Arapske Emirate u poslu koji će premašiti 4.000.000 evra, a odmah za njim Partizan napušta i Svetozar Marković. Mladi reprezentativac Srbije seli se u Olimpijakos.

Načelni dogovor dva kluba je postignut i talentovani štoper iz „klase 2000“ će odmah po okončanju turnira u Italiji i San Marinu produžiti za Atinu, gde će biti predstavljen kao novu pojačanje grškog velikana. Cifra koju će crno-beli dobiti na ime obeštećenja je 1.500.000 evra, što je u datim okolnositma zadovoljavajuće za čelnike Parnog valjka.

Markovića su u Humskoj 1 najpre vrednovali sa oko 2.500.000 evra, međutim, niko nije želeo da ponudi toliki novac. Čak ni italijanski klubovi, iako su se pominjali Sasuolo, Torino i Bolonja. Olimpijakos je najpre najavio da je spreman da plati 1.000.000 evra, posle čega je krenulo približavanje stavova dve strane, da bi na kraju pao dogovor da se Sveta preseli u Pirej po ceni od 1.500.000 evra.

Na taj način biće nastavljen niz odlične saradnje Partizana i Olimpijakosa u poslednjih desetak godina. Iz Beograda put glavnog grada Grčke odlazili su Ljubomir Fejsa, Marko Janković, Marko Šćepović i UrošĐurđević, a u suprotnom smeru, najpre na pozajmicu, a zatim kroz otkup ugovora i procente, stizali Marko Janković i Saša Zdjelar. Vreme je za Svetozara Markovića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar