KA: Brazilci proklinju VAR!

Spasao Venecuelu tri puta! Učinili su dovoljno da postignu gol i pobijedili bi da nije bilo tehnologije. . .

Fudbal 19.06.2019 | 15:23
KA: Brazilci proklinju VAR!
"Viva el VAR", pjevali su sinoć malobrojni navijači Venecuele nakon što je njihova reprezentacija uspjela da izvuče bod protiv favorizovanog Brazila.

Duel dvije reprezentacije odigran u Salvadoru u okviru 2. kola grupne faze Kopa Amerike završen je bez golova (0:0), iako smo samo u drugom poluvremenu vidjeli dva pogotka, koja su nakon toga poništena, kao i još jedan nedosuđeni jedanaesterac za domaćina.

Brazilci su se prvo u 47. minutu nadali da je arbitar Hulio Buskuman poslije pregleda snimka pokazati na "bijelu tačku" nakon pada Firmina, ali nije bilo ništa od toga...

Domaćini turnira radovali su se  ipak veoma brzo, već u 60. minutu, kada je Gabrijel Žesusmatirao golmana Venecuele, ali je potom VAR tehnologija pokazala da je bio u ofsajdu, kao što je bio i Filipe Kutinjo u sličnoj poziciji samo u 87. minutu.

Fudbaler Barselone dobio je loptu od Evertona i razgalio publiku, međutim nakon višeminutnog pregleda snimka i taj gol je poništen.

Venecuela je odigrala vrlo lošu utakmicu i bila daleko od šanse za postizanja gola, ali je VAR tehnologija ovoga puta bila njihov saveznik, tako da poslije dva kola na Kopa Amerika nemaju i dalje primljen ili postignut gol.

U okviru iste grupe, Peru je pobijedio Boliviju i poravnao se s Brazilom.

KOPA AMERIKA, GRUPA "A" 2. KOLO:

Bolivija - Peru 1:3 (1:1)
/Martins 29 - Gerero 45, Farfan 55, Flores 90+5/

Brazil - Venecuela 0:0

TABELA: Brazil 4, Peru 4, Venecuela 2, Bolivija 0.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar