Trinkjerijeva poruka koja mnogima "zvuči" kao kraj!

U slobodnom prevodu, reči pesme "Hurt" koju je podelio Italijan glasile bi: Danas sam povredio sebe, da vidim da li još osećam, usresredio sam se na bol, jedinu stvar koja je prava".

Košarka 18.06.2019 | 13:46
Trinkjerijeva poruka koja mnogima "zvuči" kao kraj!
Sedam meseci i 17 dana nakon što je potpisao trogodišnji ugovor i postao prvi stranac trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkjeri poslao je navijačima poruku na Twitteru koju su mnogi razumeli kao - oproštajnu.

"Prvo i najvažnije #HVALAGROBARI na bezuslovnoj ljubavi i ogromnoj podršci", "tvitnuo" je italijanski trener još vruće glave, u noći gorkog i spornog poraza od Crvene zvezde i završetka sezone sa osvojenim Kupom Radivojara Koraća, ali bez izborenog povratka u Evroligu i titule šampiona Srbije petu godinu zaredom.

Trinkjeri je poruku dopunio tagom #samohrabropartizanovci i kultnom pesmom sastava "Nine Inch Nails" sa albuma "The Downward Spiral" iz 1994, koju je osam godina kasnije na maestralan način obradila ikona američke kantri muzike, Johnny Cash.



Svestan da od Partizanovog zahteva za odigravanjem nove utakmice posle očiglednog trokoraka Bilija Berona neće biti ništa, Trinkjeri je osećanja posle iscrpljujuće serije sa "večitim rivalom" odigrane u nehumanim uslovima - bilo da se radilo o vrućini, dimu od baklji ili kišnici na parketu - iskazao stihovima koji bi u slobodnom prevodu značili:

Danas sam povredio sebe
Da vidim da li još osećam
Usresredio sam se na bol
Jedinu stvar koja je prava

Samo teška noć ili nagoveštaj rastanka?

Trinkjeri je bio relativno aktivan na Twitteru tokom serije sa crveno-belima. Posle pobede poraza u prvoj utakmici pred zvezdaškom publikom odlučio se za dosta teži zvuk i hit "In The End" grupe "Linkin Park"...



...dok je posle izjednačenja na 1:1 u utakmici pred partizanovcima izabrao sliku Hrama Svetog Save, jednog od simbola srpske prestonice, sa grbom KK Partizan na nebu.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar