Aca Lukas ipak snimio duet sa Majom Berović

Berovićeva je još ranije imala želju da snimi duet sa Lukasom, međutim, on ju je prvo odbio. Sada je usledio njegov poziv.

  • Magazin
  • Zabava


POPULARNA pevačica Maja Berović i njen stariji kolega Aca Lukas odlučili su, na radost mnogobrojnih obožavalaca, da "ukrste glasove" i snime duet, kao i spot za novu pesmu čiji naziv još nije poznat. Video je snimljen u okolini Beograda, a Maja je za Pink otkrila jedan stih iz pesme: "Imam problem, nemam s kim, srećo, da te prebolim".

Berovićeva je još ranije imala želju da snimi duet sa Lukasom, međutim, on ju je prvo odbio. Sada je usledio njegov poziv.

- Nisam zlopamtilo, nikom ništa ne uzimam za zlo - pomirljivo će Maja. - On je imao dobre razloge zašto nije hteo sa mnom da snimi pesmu, i nisam mogla da se naljutim na njega. Sada, međutim, nisam mogla da odolim njegovom pozivu. Pesma je veoma emotivna i dirljiva.

Lukas se, sa druge strane, pokajao što je prvo odbio Maju.

- Čovek sam koji priznaje greške - pošteno će Aca. - Tog momenta nisam bio u mogućnosti da uradimo zajedničku pesmu. Ova koji smo sad snimili ima nekoliko radnih naslova.

Nema sumnje da su njih dvoje spremili letnji hit, kao i da će Majine obline u spotu i te kako doći do izražaja.
 
Novosti
foto:internet
 

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

u donjim lagama

19.06.2019 10:25

da si s'drugim srećna žena laž je savršena....

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.