Počeo da pokreće dijelove tijela

Zdravstveno stanje Slobodana Vasiljevića je stabilno, iako se on i dalje nalazi na aparatima za disanje.  Ono što ohrabruje jeste činjenica da je poslednjih dana počeo da pokreće pojedine dijelove tijela, otvara oči, ali strpljenje je i dalje ključni faktor u nastavku liječenja Vasiljevića.

Republika Srpska 15.06.2019 | 18:36
Počeo da pokreće dijelove tijela
Osmočlana kriminalna grupa organizovana je kako bi se Vasiljević likvidirao. Napadnut je sa leđa metalnim šipkama 02.06. o.g., u ponoć, ispred Parohijskog doma u Šekovićima.

Iako se pokušaj ubistva odigrao u crkvenom dvorištu, niko iz SPC-a nije se oglasio o tom zločinačkom aktu.

Udarac u glavu metalnom šipkom zamalo je bio koban po Vasiljevića, a takav napad jasno ukazuje na svjesnu namjeru napadača da ga likvidiraju.

MUP RS uhapsio je sedam napadača, ali ne i šefa te zločinačke grupe Slavišu Juroševića, koji je organizovao i vodio akciju likvidacije Vasiljevića.

Jurošević je, dvije sedmice nakon pokušaja ubistva Vasiljevića, i dlaje u bjekstvu i za njim MUP RS i ne traga, objavljeno je na blogu Slobodana Vaskovića.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

15.06.2019 16:49

Ma slusajte vi...nek ima dovoljno ladne pivcuge,more i ona dvoguza,jeftinija je a jebi ga valjda vise stane u onu od dva litra,nego u onu od po litra,hajaha,rocko,haj živio..pusti te priče..oko tih ubistava pa sta i ako i nas ubije,jebajga

ODGOVORITE
Name

Mira LAZINCA

15.06.2019 22:02

Zato je Milutin Kandić ubacio kamion na rudnik Boksita i to preko firme,, BUS,, vlasnika premijera Viškovića i Lazića, pa sad da li je to nagrada za učinjeno djelo neka tužilastvo ispita i Rajka i Viškovića, i to Milutin Kandić nema kamion nego uzima procenat od 10% Maxsinomic trend a počeo da radi odmah dan posle pokušaja ubistva Slobodana Vasiljevića, bas čudno

Name

Baka

16.06.2019 04:15

Re kuku nama s nama ja koliko vidim ti si popijo puno vise kad ovako komentarises i nije te sramota sto uopste nema nikakve veze sa clankom umjesto da pozelimo brz oporavak i da roditelje ogrije sunce za mucki prebijeno dijete a ti da bi ispo duhovit ispade glup

Name

Dao bog

15.06.2019 23:42

Da se sto pre oporavi.zelim mu sto brzi oporavak.

ODGOVORITE
Name

Re

16.06.2019 10:54

Mira Lazinica govori istinu i to je tacno,ali nisi trbala na Cigu Milutina Kandica,nije bilo lose dok je obezbjedivao mileks! Jel tako Laki?

ODGOVORITE
Name

Sima

17.06.2019 06:36

Želim ti brz oporavak junače.

ODGOVORITE