Hana Hadžiavdagić -od "kobilje glave" do velikog uspjeha

Hana Hadžiavdagić nedavno je privatno posjetila Bijeljinu i prijatelje. Živi 100 na sat i kaže da je stalno u pokretu, ali da to voli i da uživa u društvu dragih ljudi.

Zabava 15.06.2019 | 14:31
Hana Hadžiavdagić -od "kobilje glave" do velikog uspjeha
Jedni je mrze, drugi je vole, treći joj se dive, ali ono što je jedinstveno svima jeste da nisu ravnosdušni prema njoj. Hana Hadživadagić Tabaković otakako je stupila na scenu prije više od deceniju, nikada nije prestala da bude interesantna publici.

Ono što je njoj najbitnije jeste da je do danas ostala ista sa istim čistim namjerama prema svim ljudima oko sebe, pa čak I prema onima koji su često davali pogrdne komentare na račun njenog izgleda, tako da je I od jednog komentara na Instagramu kada joj je jedan pratilac napisao da je “kobilja glava” I kada je taj izraz postao viralan, Hana je odlučila da sve to preokrene u svoju korist.

Kaže da je imuna na loše komentare I da ljudi koji pišu I pričaju loše o njoj, njoj samo stvaraju bolji marketing I zaradu, tako da apeluje da se okrenu pametnijim stvarima I brojnim humanitarnim akcijama čiji je I sama pokretač.

Ono po čemu su Hanu svi zapamtili I što je I naziv njenog brenda je hešteg #opetnajljepša, što je ustvari izraz koji je upotrijebila još kao mala djevojčica.

U narednom periodu ima velike planove I namjerava da proširi kolekciju I obogati je I stvarima za muškarce. Do tada planira odmor, kao I druženje sa prijateljima.



BN TV

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Realno

15.06.2019 13:20

A ko je dotična? Po čemu je poznata, šta je napravila, napisala....

ODGOVORITE
Name

re realno

15.06.2019 15:12

Isto pitanje?

Name

re

15.06.2019 15:14

Pa formirala je cijene za usluge pored puta i to bez fiksalne kase.

Name

stvarno

16.06.2019 06:31

A koja si sad pa ti,mislim nije losa

ODGOVORITE