Slavna latino diva obožavaocu igrala u krilu

Ako se sme suditi po prvom nastupu američke pevačice Dženifer Lopez, u okviru turneje "It’s My Party", obožavatelje njene muzike čeka pravi šou kada je muzičko-scenski performans u pitanju.

Zabava 12.06.2019 | 13:17
Slavna latino diva obožavaocu igrala u krilu
Hiljade njenih fanova sa nestrpljenjem je čekalo početak najnovije koncertne turneje, koja je počela nastupom u Los Anđelesu.

Publika je, kao što se i očekivalo, uživala u fantastičnom nastupu pevačice, koja je svojim koreografijama, ali i kostimima dovela publiku u trans.

Za potrebe nastupa u okviru turneje "Ovo je moja žurka", napravljeno je ukupno 195 kostima, od kojih 19 za Dženifer Lopez i 176 za plesače i članove benda koji su pokriveni Svarovski kristalima.

Četrdesetdevetogodišnja latino diva je svojim minijaturnim scenskim kostimima, kojima je dodatno naglasila svoje obline, a ponajviše svoju zadnjicu, oduševila sve prisutne.

Atmosfera se dodatno usijala kada je publici priuštila pogled na njene obline dok je tverkovala.

Ali to ne može da se uporedi sa reakcijom jednog od "srećnika" iz publike, koga su plesačice izvukle na pozornicu i prvo mu one priuštile "vrući ples" u krilu, da bi potom ustupile svoje mesto jedinstvenoj Dženifer Lopez.

Svetska turneja popularne pevačice obuhvata preko 30 nastupa na više kontinenata i predstavlja proslavu 50. rođendana Dženifer Lopez, koji pada 24. jula ove godine.



B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Cudo

12.06.2019 13:01

Tako su skoro sve i pocele

ODGOVORITE