Pred razvodom braka

Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to događalo nakon prestanka emitovanja serije "Vesele sedamdesete", u kojoj su zajedno glumili.

  • Magazin
  • Zabava


Velika ljubav kolega iz serije "Vesele sedamdesete" Mile Kunis (35) i Eštona Kučera (41) je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da je par odlučio da potraži pomoć stručnjaka.

Navodno se svađaju više nego ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s vaspitanjem dece, životom u Holivudu, verom (Mila Kunis je pobornica judaizma, a Kučer je je pak izučavao Kabalu, ali je odrastao u katoličkoj porodici), kao i, navodno, s ljubomorom.

"Više ne smatraju da je ispod časti zatražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno", izjavio je izvor blizak paru.

Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to događalo mnogo nakon prestanka emitovanja serije „Vesele sedamdesete“, u kojoj su zajedno glumili, a nakon što je Kučer okončao šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Mur (56).

B 92
foto:internet

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.