RG: Đoković najavio polufinale...

Loše vreme je moja prednost! "Najavljuju da će vreme biti kišovito, mestimično oblačno. . . Takvi uslovi bi meni trebalo više da odgovaraju", rekao je srpski teniser posle plasmana u polufinale.

Tenis 07.06.2019 | 00:00
RG: Đoković najavio polufinale...
Sada ima 3:3 u duelima sa Aleksandrom Zverevim. Igraće u polufinalu Rolan Garosa. Posle ubedljive igre i pobede nad Nemcem, Novak Đoković kaže da je rasterećen...

Najbolji teniser sveta lako je stigao do polufinala u duelu sa petim igračem na ATP listi. Posle meča rekao je da nema više pritisak i da će duel protiv Austrijanca Dominika Tima biti izuzetno težak.

"Emocija zavisi od trenutka... Kako se osećam, tako uradim. Posle pobede, ali i preokreta u prvom setu, osećao sam se zadovoljno, rasterećeno, ali nisam imao potrebu da previše slavim", rekao je Đoković novinarima u Parizu.

Novak se u četvrtak plasirao u polufinale Rolan Garosa, pobedivši Zvereva sa 7:5, 6:2 i 6:2.

"Nisam dobro ušao u meč, on je jako dobro igrao, servisi su mu funkcionisali, ali ja sam posle pretpljenog brejka uspeo da se se vratim nekim dobrim riternima", rekao je Đoković.

Srpski teniser u polufinalu će igrati protiv Tima, za kog kaže da je pored Rafaela Nadala najteži protivnik na šljaci.

"Očekuje nas uzbudljiv dan sutra. Najavljuju da će vreme biti kišovito, mestimično oblačno... Takvi uslovi bi meni trebalo više da odgovaraju, jer će teren biti teži, a kod njegove igre je to jako bitno. Igra s dosta spina, koristi 'kik' servis, napredovao je u bekhendu. Znam šta da očekujem. Ovo će biti jedan od najvećih izazova", podvukao je Đoković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar