"Hačanov može biti trn u peti favoritima!"

Bivša slovačka teniserka Danijela Hantuhova upozorava da plasman Rusa Karena Hačanova u četvrtfinale treba ozbiljno uzeti u obzir.

Tenis 06.06.2019 | 16:19
"Hačanov može biti trn u peti favoritima!"
Hačanov, koji ima 23 godine, igra u četvrtfinalu sa Dominikom Timom i očekuje se velika bitka dvojice tenisera.

Rus je u prethodna dva kola eliminisao Martina Kiižana i Huana Martina del Potra i tako najavio da je spreman za najviše domete na ovom turniru.

"Mislim da može veoma opasan bude po glavne favorite. Saglasna sam sa onim što kaže Aranča Sančez Vikario, od sada će mnogo toga zavisiti od vremena. To će biti veoma bitan faktor i ide na ruku fizički snažnim igračima kao što je on. Bolje je da počnemo da pričamo o njemu jer igra neverovatan tenis", smatra Hantuhova, koja radi u ulozi stručnog komentatora na Rolan Garosu.

Danijela je rekla i da je u nastavku turnira sve moguće.

"Od sada svaki meč biće potpuno otvoren. Sve može da se dogodi. Biće veoma interesantno videti i kako će se Hačanov snaći u svom prvom četvrtfinalu na ovom turniru".

Hačanov je pun samopouzdanja pred okršaj sa Austrijancem.

"Mislim da je stigao do polufinala ovde četiri godine uzastopno, svakako da se radi o jednom od najboljih igrača na ovoj vrsti podloge. Boriću se, videćemo šta će na kraju biti", poručio je ruski teniser.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar