RG: Poznat je novi raspored...

Đoković i Zverev ponovo posle Halep i Anisimove.  Novak Đoković, najbolji teniser sveta, trebalo bi da u četvrtak oko 14 časova izađe na teren protiv Aleksandra Zvereva u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Tenis 05.06.2019 | 20:32
RG: Poznat je novi raspored...
Srpski i nemački teniser nisu uspeli u sredu da odigraju meč, pošto kiša neprestano pada i organizatori turnira odlučili su da otkažu današnje susrete.

Organizatori nisu želeli da menjaju redosled, pa će tako Simona Halep i Amanda Anisimova izaći prvi u četvrtak na teren "Filip Šatrije".

Ukoliko kiša ne bude padala, duel dve teniserke počeće u 12 časova. Odmah posle njih sledi meč Đokovića i Zvereva.

Organizatori ništa nisu menjali ni na terenu "Suzan Lenglen". Medison Kiz i Ešli Barti igraju od 12 časova, dok će Dominik Tim i Karen Hačanov krenuti posle njih.

Podsećamo, u utorak su polufinale u muškoj konkurenciji obezbedili Rodžer Federer i Rafael Nadal, odnosno u ženskoj Džoana Konta i Marketa Vondrušova.

Organizatori su tokom celog dana čekali da se vreme stabilizuje, odlagali su početak mečeva, ali kako kiša nije prestajala nije im preostalo ništa drugo osim da ceo program prebace za sutra. Direktor turnira je najavio i lepše vreme za četvrtak, ali i nove padavine za petak.

Takođe, nije isključena mogućnost da se finale igra u ponedeljak. Poslednji takav slučaj zabeležen je 2012. godine, kada su Novak Đoković i Rafael Nadal počeli borbu za titulu u nedelju, a okončali je dan kasnije.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar