Paprene cijene na Rolan Garosu!

Na Rolan Garosu svake godine proda se orgoman broj proizvoda, suvenira, a ni veoma visoke cene pojedinih proizvoda ne odbijaju kupce.

Tenis 05.06.2019 | 22:15
Paprene cijene na Rolan Garosu!
Na Rolan Garosu, gde su po tradiciji uvek velike gužve, jer se u nevelikom kompleksu konstantno nalazi veliki broj ljudi, ima veliki broj prodavnica, gotovo da su na svakom koraku.

Naravno, te cene ne bi ni bile takve da se bez obzira na visinu, ne prodaje sve kao alva. Ljubitelji tenise i posetioci kompleksa vraćaju se punih torbi poklona i artikala.

Veliki peškiri za plažu, oni najpopularniji koštaju 75 evra, oni manji, za lice koštaju 45.

Isto tako, trenerke sa logom turnira, uglavnom se prodaju za 75, ima ih i za 90 evra, dok se rančevi prodaju po ceni od 50 evra.

One popularne, najveće teniske lopte, na koje se igrači potpisuju posle mečeva, koštaju čak 32 evra, dok su one srednje veličine 22.

Obične teniske loptice, kojima se igra na turniru koštaju devet evra po pakovanju, one manje za šest, kod su privesci od devet do 12 evra.

Majice su uglavnom oko 35 evra, dok su popularni kačketi sa logom turnira, u beloj, plavoj i boji šljake 26 evra.

Ima tu mnogo stvari da se pronađe, u zavisnosti šta se traži, ali kako stvari stoje u finišu turnira će se najviše prodavati kišobrani sa logom turnira. Oni najmanji su 45 evra, a kabanice koštaju 15. Pa ko voli i kome treba...

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar