RG: Trojica Srba sutra na terenu!

Lajović "otvara subotu" na "Simon-Matjeu", Novak posle Filipa na "Šatrijeu".  Na Rolan Garosu će u subotu na teren izaći tri srpska tenisera, Dušan Lajović, Novak Đoković i Filip Krajinović.  

Tenis 31.05.2019 | 23:37
RG: Trojica Srba sutra na terenu!
Vikend na Rolan Garosu, odnosno mečeve sedmog dana, ljubitelji tenisa u Srbiji počeće uz Dušana Lajovića, koji od 11 časova igra protiv Aleksandera Zvereva iz Njemačke u trećem kolu.

Ako pobijedi, srpski teniser plasiraće se među 30 najboljih, međutim, Njemac je veliki favorit pošto se trenutno nalazi na petom mjestu ATP liste.

Biće ovo njihov drugi duel, a prethodno su se sastali na istom mjestu prije godinu dana, kada je Zverev poslije uzbudljivog meča slavio 3:2 (2:6, 7:5, 4:6, 6:1, 6:2).

Nešto kasnije, oko 13 časova, odnosno poslije duela u ženskoj konkurenciji između aktuelne šampionke Simone Halep i Lesije Curenko, koja je prethodno izbacila Aleksandru Krunić, na parisku šljaku po drugi put protiv istog protivnika izaći će Filip Krajinović, kog čeka nastavak duela sa Stefanosom Cicipasom.

Meč je u petak prekinut zbog mraka, pri vođstvu Grka 2:0 u setovima i 5:5 u gemovima trećeg seta.

Poslije njih dvojice, na glavnom "Filip Šatrije" terenu nastupiće i svjetski "broj jedan", Novak Đoković. On će se u borbi za osminu finala sastati sa Salvatoreom Karuzom, sa kojim se dosad nije sastajao.

Italijan je 147. na ATP listi, pa se očekuje da Novak nema većih problema. Ukoliko ne bude iznenađenja u duelu Halep - Curenko, a Cicipas dovrši započet posao, ovaj meč mogao bi da počne oko 14 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar