"2018. godine sam gledao samo Đoković – Čekinato!"

Rodžer Federer je nekoliko godina apstinirao od Rolan Garosa, a ove se vratio i izazvao pravu histeriju.

Tenis 31.05.2019 | 08:19
"2018. godine sam gledao samo Đoković – Čekinato!"
Švajcarac je velika zvezda, gomile navijača se tiskaju oko izlaza sa stadiona "Šatrije" kad treba tuda da prođe kako bi ga samo videli.

Kad čujete veliku vrisku, znate da je tu Federer, ili Nadal, ali i Novak, mada je jasno da ovde Federer uživa zaista ogromnu popularnost. Poput neke velike rok zvezde.

Rodžer je posle pobede nad Nemcom Oskarom Oteom pričao o svojim iskustvima do sada na turniru,

Jednog novinara je interesovalo kako se Rodžer ponaša tokom turnira, gleda li mečeve protivnika. Posebno, kako se ponašao kada nije bio na turniru proteklih godina.

"Gotovo i da nisam gledao mečeve jer sam radio druge stvari. Ili sam trenirao ili sam bio sa prijateljima ili sa decom. Biti kod kuće sa četvoro dece koja trče po stanu i da budem ispred TV dva sata, možete da zamislite kako to izgleda! Mora da zaista bude nešto zanimljivo da biste ga gledali. Onda se nadate da će neko da pobedi, ali kako nisam bio deo turnira, nije me stvarno ni zanimalo ko će pobediti. Odlučio sam da ne igram, bilo mi je u redu što me nema u žrebu, bio sam srećan zbog drugih koji su bili tamo, a ja na drugoj vrsti avanture", rekao je Rodžer.

Ipak, krajičkom oka ispratio je jedan meč.

"Iskreno, gledao sam prošle godine meč Čekinato - Đoković, ali samo tri gema i to je to jer se to dešavalo u tih desetak minuta. Čuo sam da je Novak u nevolji i rekao sam, hajde da vidim kraj meča. To je bilo sve. Inače se i ne sećam ko je šta uradio u protekle tri godine. Znam da je tu bio Rafa, ostalog se ne sećam", nasmejao se Federer.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar