Pernar u Saboru šutio 8 minuta

Političar Ivan Pernar u četvrtak je u hrvatskom Saboru više od osam minuta šutio za govornicom nakon što je upozoren da se u raspravi mora držati teme o kojoj se raspravlja.

  • Vijesti
  • Region


Pernar je, naime, umjesto o temi potvrđivanja sporazuma Hrvatske i CERN, govorio o rezultatima izbora za Evropski parlament i upozorio na pitanje legitimiteta aktualne vlasti zazivajući raspisivanje privremenih izbora.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković upozorio ga je da se, prema saborskom Poslovniku, mora držati teme koja je trenutno na dnevnom redu, na što je Pernar uzvratio da ukoliko mu se ne dozvoljava da govori onda će za govornicom šutjeti. 

Ranije je saborski zastupnik Ivan Pernar znao iznenada izaći za govornicu, a u više navrata najavljivao je da će, ukoliko ga predsjedavajući bude prekidao u izlaganju ,”ići do kraja” to jest dok ga saborska straža ne udalji. To se nekoliko puta i dogodilo te ga je saborska straža više puta iznosila iz sabora.

(N1)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

BOBA

30.05.2019 14:55

MALO JE PERNARA.TO JE ONO KAD PAMET ZAĆUTI.VELIKI POZDRAV.

A kod tebe je ono kad se pamet javi a nije neka

Za BoBisku

30.05.2019 15:25

ON

30.05.2019 16:33

Pernar je veliki brbljavac, nikada nušta nije dobroga iznijeo u saboru.Samo lupeta bez veze,i uvijek svakoga kritikuje.Od njega ni jedne pametne i djelotvorne izreke.

Ajde ne lupaj gluposti zlonamerne, jedini čovek koji vidi problem u ekomomiji i prezadenosti, i koji nude neka rešenja, dok ostali klimoglavci iz skuštinske većine samo podižu ruku kako im se naredi, se same birokrete koje baš briga šta kako će narod preživati, i za astronsomsku nezaposlensot, Tako i Vukanoć iznosi istinu o kriminalu vlasti. Po prvi put je neko istinski u Rs počeo da zastupa interese naroda, ne rade to poslenici nijedne stranke u RS.

re

30.05.2019 17:53

onda ti nerazumes, sta je to opozicija, i sta joj je zadatak! jesi mi veliki bijedni.

Re On,

30.05.2019 22:55

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.