Vrijeme je za kupaći kostim

Na pragu smo još jedne ljetne sezone. Iako vremenske prilike ne dozvoljavaju da se uživimo u ljetni film, jedno je sigurno, a to je da ono stiže I kalendarski za koji dan I da su mnogi već rezervisali ljetovanja, a oni koji nisu, svakako planiraju odlazak na bazen ili do nekog kupališta.

Moda i ljepota 30.05.2019 | 11:37
Vrijeme je za kupaći kostim
Kupaći kostim će biti neophodan bilo gdje da idete, a ove godine očekuje vas prava eksplozija boja I dezena.  Kako su kupaći sinonim za vedrinu, vesele boje I more, tako su I dizajneri vodili računa o tome da I modeli I dezeni asociraju na odmor, bezbrižnost I uživanje.

Crveni, koralni, roze, plavi, žuti, te klasični crni I bijeli modeli biće aktuelni I ove sezone. Generalno za kupaće kostime I nema posebnog pravila I trenda jer se svake godine proizvode u svim bojama, kako bi zadovoljili sve ukuse. Ono što je karakteristično za ovu godinu jeste ipak dominacija cvjetnog uzorka I kupaćih koji asociraju na pješčane plaže I tirkizno more I koje kada obučete imate osjećaj da ste na nekom egzotičnom mjestu.

Tu su I oni sa dodacima koji izgledaju kao neka vrsta nakita, te su rese, perle, I ostali ukrasi I ove sezone obogatili izgled kupaćih kostima.

Tu su I oni sa dodacima zlatnih elemenata I motiva, koje će takođe biti hit sezone.

Što se modela tiče za dvodjelne kupaće kostime, možete birati između bikini varijante, običnih klasičnih kupaćih kostima, zatim onih kojima se mogu skinuti bretele, I koji neće ostavljati tragove prilikom sunčanja. Volani na kupaćim kostimima aktuelni su I ove sezone, a posebno je moderan model koji ide na jedno rame.

Jednodijelni kupaći kostimi hit su I ove sezone. Duboko sječeni, na jedno rame, bez bretela kao I oni sa prorezima sa strane I dalje su aktuelni, te će obilježiti I ovu sezonu pred nama.

Uz sve ovo potrtebna vam je torba u koju ćete smjestiti sve što vam je potrebno za plažu, dovoljno velika za sve što vam je potrebno, ali I ono što vam ne treba, ali da se nađe na plaži, te tako možete izabrati neku koja vam se slaže uz dezen kupaćeg, ili izavrati neku koja vam može poslužiti da je nosite I van plaže.

I na kraju kako biste se zaštitili od sunca I bezbjedno uživali na plaži ili bazenu, potreban vam je šešir širokog oboda, koji uz kremu za sunčanje mora biti sastavni dio vaše opreme za plažu.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Serajlija

31.05.2019 08:49

Ovo nije za federaciju tamo se "moderne "žene sakrivaju

ODGOVORITE