Podlegao pritisku?

Zdravlje mu je sada na prvom mestu. Glumac Kit Harington, koji je u popularnoj seriji "Igra prestola" tumačio lik Džona Snežnog već neko vreme nalazi se na rehabilitaciji.

Zanimljivosti 29.05.2019 | 15:53
Podlegao pritisku?
"Kit je iskoristio pauzu u svom rasporedu kao priliku da se neko povuče i razreši neka lična pitanja", navodi se u izjavi njegovog predstavnika za štampu, prenosi I njuz (Enews).

Harington je, prema pisanju medija, na rehabilitaciji oko mesec dana. Poslednji put je u javnosti snimljen sredinom aprila i to na premijeri poslednje sezone GoT u Belfastu. Nekoliko dana pre toga, bio je u Njujorku zbog gostovanja u emisiji "Saturday Night Live".

Neimenovani izvor rekao je da je Kitu završetak serije veoma teško pao.

"Shvatio je da je to, to. Da je to kraj. Bio je to projekat na kojem su svi toliko truda uložili proteklih godina. Pomislio je samo - šta sad?", rekao je navodno blizak prijatelj glumca.

"Njegova supruga mu pruža veliku podršku. Svi oko njega žele da se Kit dobro odmori. Trenutno mu trebaju samo mir i tišina", dodao je izvor.

U ustanovi u kojoj se Kit nalazi, prenose mediji, glumac meditira i ide na terapiju, te pokušava i da se izbori sa stresom i negativnim emocijama.

Na dan emitovanja poslednje epizode Kit se pojavio u jednoj knjižari i kratko razgovarao sa fanovima. Oni su tada rekli da je glumac izgledao opušteno i da je prijateljski ćaskao s njima i pitao ih da li će gledati finale GoT-a.

Ranije ove godine, Kit je otvoreno govorio o završetku serije, te ocenio da je to kao kad pročitate knjigu.

"Niste srećni što ste je završili, zar ne? Kad završite dobru knjigu sigurno niste srećni što ste došli do kraja. Osećate tugu zbog kraja jer ste devet godina radili na seriji. Kako god da se završi serija, bili srećni ili ne zbog kraja, osećate se loše", rekao je tada Kit.

Obožavaoci serije ipak nisu bili oduševljeni poslednjom epizodom i javno su danima na društvenim mrežama o tome raspravljali, a Kit nije mogao da im ne odgovori: "odj**ite"

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar