Nepotpuna ponuda turske firme

Neadekvatna i nepotpuna ponuda turske firme nije prihvaćena, zaključeno je na skupštini, dok se pristiglo pismo namjere srbijanske firme “Niva” koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, čeka na izjašnjavanje o ponudi.

Republika Srpska 27.05.2019 | 16:12
Nepotpuna ponuda turske firme
Skupština povjerilaca u predmetu Ministarstvo finansija - Poreska uprava područni centar Bijeljina i AD "Fabrika šećera" Bijeljina je na današnjem sastanku donijela da se nastavi prodaja imovine stečajnog dužnika putem javnog oglašavanja i prikupljanja javnih ponuda, s početnom minimalnom cijenom od 10 miliona maraka, rekao je predsjednik Odbora povjerilaca “Šećerane” Bijeljina Vojislav Nikolić.

Neadekvatna i nepotpuna ponuda turske firme nije prihvaćena, zaključeno je na skupštini, dok se pristiglo pismo namjere srpske firme “Niva” koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, čeka na izjašnjavanje o ponudi.

Na današnjoj skupštini povjerilaca donijeta je odluka da se ovlasti odbor povjerilaca koji će ići sa daljom prodajom imovine stečajnog dužnika,a paralelno sa tom prodajom se uradi pravni okvir za izradu plana reorganizacije stečajnog dužnika s namjerom da se imovina stečajnog dužnika podijeli povjeriocima u vidu namirenja za potraživanja.

Na mjestu stečajnog upravnika i dalje ostaje Nebojša Matić, jer na današnjoj skupštini povjerilaca ,predlagači nisu dostavili potpisane razloge zbog čega žele smjenu pa je nova skupština povjerilaca zakazana za 4.jul.2019.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

re

27.05.2019 15:08

Nasilno zaustavljena sa radom i zatvorena šećerana, zato što mora biti oteta od naroda, države i radnike, da bi je kriminalci džaba prirabili.

ODGOVORITE
Name

Re

27.05.2019 15:57

Očit primer evo sigurno objektivne ponude Turskih investitora pada da bih je prevaranti iz Srbije dobili na poklon. To sto mi volimo pokloniti Srbiji i Rusiji i jos djaba raditi za njih, dobro nam vrate popljackaju sta se moze i odoše. To je ljubav

Name

Re

27.05.2019 19:33

Očigledno vlada Srpske radi za privatne interese

Name

modricanin

27.05.2019 16:12

Samo kod nas moze biti proizvodjac medicinske opreme zainteresovan za fabriku secera. Nidje veze osim ako nije u pitanju neki lopovluk.

ODGOVORITE
Name

Direkt

27.05.2019 19:01

Ovi iz Secerane Bijeljina ocigledno ne znaju koristiti Google I slati mejlove na adresu svih secerana na svijetu.

Name

kuku nama sa nama

27.05.2019 19:29

Ovi će proizvoditi sirupe za kašalj..oni slatki,svakako ima nepometenog šećera..e narode,narode,a kud će te kad odsječete i zadnju granu na kojoj sjedite.."deblo"je sebe osiguralo,može i bez grana,a vi,tj.mi ćemo pasti na zemlju,sa tim granama i tu istrunuti..tad će biti dockan

ODGOVORITE
Name

Niste obavesteni

28.05.2019 00:09

Pa naravno da ce nasa firma da je uzme, niste valjda mislili da ce Rade , Meho i ostali djilkosi da to krcme. Oteto se mora vratiti

ODGOVORITE