Detalji vjenčanja Džajine kćerke

Svi detalji venčanja Džajine ćerke i brata Ana Ivanović!

Zabava 25.05.2019 | 21:24
Detalji vjenčanja Džajine kćerke
Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića i Miloš Ivanović, brat Ane Ivanović, zakleli su se danas na večnu ljubav!



Luksuzna ceremonija venčanja obavlja se u hotelu "Hajat" pred 250 VIP zvanica. Njima će biti služena najskuplja hrana i piće. Da sve bude besprekorno dekorisano pobrinula se jedna od najpoznatijih specijalizovanih agencija za dekoraciju venčanja, koji su ispunili sve želje mladenaca, dok će sjajnu atmosferu, bez sumnje, prirediti folk zvezda Saša Matić.

Svečana sala je vrlo raskošno dekorisana...



Čitava sala presvučena je u belo - ispunjavaju je stakleni stolovi i stolice, dok je sve upotpunjeno pozlaćenim svećnjacima i impozantnim kristalnim lusterom. U čitavoj sali dominiraju bogati cvetni aranžmani nežnih tonova.



Nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da", mladenci su odigrali svoj prvi ples...



Stigla i Danica Drašković, supruga Vuka Draškovića. Ona je i najbolja drugarica Branke Džajić, mladine mame...

"Poželeću im da im traje sto godina", rekla je ona



Zvezdan Terzić stigao je sa celom porodicom...



Direktor portala Pink.rs Nemanja Pajić i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović došli su zajedno.



Aleksandra i Filip Živojinović stigli su vrlo raspoloženi, ali i elegantni...

"Zapevacu, ako to od mene mladenci budu tražili, što da ne. Kao poklon sam im donela kovertu, to je najbolje. Sina sam ostavila kod kuće sa majkom", rekla je Aleksandra.



Nešto kasnije stigli su njihovi sin i snajka, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić.

"Donela sam im na poklon ono što oni najviše vole, ne bih otkrivala. Decu nismo poveli zbog vas, ostavili smo ih kod kuće. Došli smo da se lepo provedemo do jutra. Vujadin i ja se još uvek nećemo venčavati", rekla je Mirka. 



Među prvim zvanicama stigao je Dule Savić u društvu supruge Marine Rajević.



Ana Ivanović koja je pred svadbu otkrila javnosti da očekuje drugo dete, stigla je u pratnji majke. Ona je pokazala trudnički stomak u elegantnoj haljini, ali nisu želele da daju komentar.



Nešto malo posle mladenaca stigao je i Dragan Džajić, Draganin otac. On je presrećan i ne krije da će se opustiti na veselju.

"Za mene je najvažnije da oni budu srećni. Od mene nisu zahtevali nikakav pokolon, pustite me da se lepo provedem. Popicu žestoko, a videću koju ću pesmu poručiti", rekao je Dragan okupljenim novinarima.



Sat vremena posle mlade stigao jei mladoženja Miloš. On je došao skockan od glave do pete! Na sebi je imao skupoceni teget smoking, a za razliku od svoje drage, nije se zadržavao pred okupljenim novinarima, već je uz pozdrav i široki osmeh pohitao ka Dragani, koja se uveliko priprema za venčanje.



Prva je u hotel stigla mlada Dragana. Ona se nije mnogo zadržavala pred novinarima, ali je otkrila da je izuzetno uzbuđena.



"Uzbuđena sam, moram da priznam da imam malu tremu", rekla je nasmejana lepotica, koja je zablistala u elegantnoj bež haljini.

 (Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar