Šta Džinović kaže za suprugu Melinu

Popularni pevač u srećnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od lepših žena na našim prostorima, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zabava 25.05.2019 | 09:37
Šta Džinović kaže za suprugu Melinu
Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom sveta gde se susreće sa mnogim svetskim zvezdama. Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.
 
- Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem - kaže o svojoj supruzi Džinović.

Pevač takođe ne krije da je posebno ponosan na Melinu zbog njenih poslovnih uspeha, gde njene kreacije nose i pojedine svetske zvezde poput Dženifer Lopez i Eve Longorije.



 - Moram izdvojiti ta njena svetska putešestvija i susrete sa velikim zvezdama, to je stvarno nešto veliko. Evo sada je bila u Kataru, pa ide za London, pa za Los Anđeles, tako da je to dosta veliko - ističe Haris i otkriva da Melina ume da se nosi sa velikim poslovnim izazovima:

- Iskren da budem, ona je jako smirena, ona ima tremu za neke druge stvari, ali u tome što radi vrlo je ozbiljna. Poslovno je ekspeditivna i dobro zna šta treba da kaže, kako treba da se ponaša i ide joj sjajno.

Džinović dodaje da zbog toga nije morao da joj pomaže oko treme, koju je on savladao još na početku dugogodišnje karijere.

- Ne znam da l’ je naučila da se bori sa tremom, možda se teško to i može naučiti, ali da je bila talentovana jako pa onda nešto malo naučila je moguće. Mada mislim da je to kategorija, jedan segment koji se nosi u sebi - objašnjava poznati pevač.



Haris i Melina ponosni su roditelji ćerke Đine i sina Kana, a pevač otkriva da li su strogi kada je u pitanju vaspitavanje dece.

- To bi bilo najbolje da pitate njih. Trudimo se da budemo u redu oboje i da budemo jednoglasni u vaspitavanju dece - iskren je Džinović.

Pored muzike, velika Harisova strast je i fudbal, mada iako je nekada sanjao da postane profesionalni fudbaler, današ više iz hobija prati ovaj sport.

- Svojevremeno sam bio skromni fudbalerčić, ali nikad nisam bio strastven navijač. Pratim i danas fudbal, ali da skačem po kući dok gledam utakmice, to mi ne pada na pamet.

Postoji mnogo dobrih mladih pevača

Džinović će biti deo jednog festivala u Beogradu, a pored velikih imena koja će nastupiti, publika će moći da prisustvuje i koncertima mladih zvezda.

- To će izgledati dobro jer svako ima svoj prostor i vreme. Tako da što da ne budemo i mi stariji pevači i oni mlađi. Teško bi mi bilo da igram fudbal sa mladim ljudima, ali da pevam mogu. Naravno da se ne takmičim ni sa boljim ni sa slabijim od sebe, jer ta takmičenja ne volim, ali da pevamo zajedno, zašto da ne - kaže pevač i dodaje da li mu se rad nekog mlađeg kolege posebno dopada:

- Ima mnogo mladih pevača koji su sjajni. Ne bih mogao da izdvojim jednog, bilo bi to bar 50 imena - tvrdi Haris.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar