Marina otkrila svoje poroke

Marina Tucaković otkrila kojih poroka ne može da se odrekne, iako bi to trebalo da uradi zbog zdravstvene situacije.

Zabava 24.05.2019 | 07:32
Marina otkrila svoje poroke
Naš najpoznatiji pisac pjesama moderne muzike, Marina Tucaković, otkriva da joj zdravstveno stanje nije idealno, ali da ne posustaje u borbi sa opakom bolešću, te da su posljednji nalazi bolji nego prethodni.

- Ova moja situacija je kao da čekate da li ćete dobiti na "lotou" - rekla je Marina Tucaković za "Informer", pa istakla nešto što će, bez sumnje, iznenaditi mnoge.

 - Nisam disciplinovana, pušim i dalje! Ne mogu bez cigareta - kazala je autorka velikog broja hitova u Srbiji i okolnim državama, ali se ovdje nije zaustavila.

 - Voljela bih kada bih mogla više da pijem, ali ne smijem zbog lekova, pa popijem samo pokoju čašicu - dodala je Marina.

- Jedino o čemu vodim računa je ishrana, ali ja se oduvijek hranim zdravo. Jedem lijepo i redovno, pogotovo sad pošto sam na insulinu, pa moram da imam tri obroka dnevno - zaključila je Tucakovićeva.

(Blic)
 
 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

foliske

24.05.2019 06:13

Nije tebi nista dok ti mozes dobro pojest ,popit i jos i zapalit. Imas lijepii godina tako da,niko nije ostao za sjemena.Nisu dzaba rekli kako staris vise se ponasas kao dijete .Tako i ti hoces samo malo vise paznje i to je to.

ODGOVORITE
Name

MM

24.05.2019 20:06

Brz oporavak Marina kraljice.Jos dugo godina da pises hitove.A poroci?Ko ih jos nema?