Kod Pupovca i Mesić u spotu

- Nakon fudbalskog trenera Ćire Blaževića, srpsku listu Milorada Pupovca za evropske parlamentarne izbore podržao i bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić.

Region 22.05.2019 | 07:27
Kod Pupovca i Mesić u spotu
"Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki - lista 24", rekao je Mesić u spotu, prenosi Jutarnji list.

Osim Mesića, spotove za SDSS snimili su bivši fudbalski selektor Miroslav Ćira Blažević i ugledni oftalmolog Nikica Gabrić. Blažević, koji je i istaknuti član HDZ-a, rekao je ranije da mzna da ga zbog spota očekuju brojne kritike domaće javnosti, ali je dodao i da ga onene interesuju.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

A...

22.05.2019 05:33

HOCEL MESIC BITI I KOD MICE MICICA U SPOTU..JESUL SE ZA TO SASTAJALI..A I PUPOVAC..STA LI ON ODRADI ZA PROGNANE SRBE..JEL IM VRATIO IMANJA..OD DRZAVE HRVATSKE DOBISE PASOSE PA LAKSE MOGU DALJE..OD PUPOVCA NISTA..CUJ SENILNI CIRO I LOPOV MESIC..LUDILO

ODGOVORITE
Name

Dora.

22.05.2019 17:02

Đavo od Čovjeka.

Name

D

22.05.2019 13:05

Svaka čast Ćiri Blaževiću samo nemojte ovoga upoređivat sa njime,on da priča o nekoj ravnopravnosti,to podržavanje Pupovca je njegova licemjernost ,za srbe je bolje što dalje od njega,znase kakav je njegov odnos do srba,katastrofalan

ODGOVORITE