LN: Srbija lako sa Holandijom na startu!

Odbojkašice Srbije sa 3:0 su savladali Holandiju u prvom meču 4. grupe II Lige nacija.  Holanđanke demolirane u Beogradu! Silu je još jednom demonstrirala maestralna Tijana Bošković, koja je osvojila 25 poena i bila nerešiva enegma za protivnički tim.

Ostali sportovi 21.05.2019 | 21:53
LN: Srbija lako sa Holandijom na startu!
Aktuelne svetske i evropske šampionke nadigrale su Holandiju u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" pred nešto više od četiri hiljade gledalaca.

Izabranice Zorana Terzića su dominirale tokom čitavog susreta, a gošće su bile veoma opasne u nekim momentima, pošto su imale šansu da osvoje drugi set, ali su Boškovićeva i saigračice bile dovoljno pribrane i sa 25:22 došle do prednosti od 2:0.

Sredinom trećeg seta Holanđanke su posle 14:5, prišle na tri poena zaostatka, ali je usledio odgovor Srpkinja koje su ubacile u veću brzinu i rutinski privele meč kraju, koji je trajao maltene sat i po vremena.

Tijana Bošković je bila najzapaženija u pobedničkoj ekipi sa 25 poena. Brankica Mihajković je dodala 11 poena, a Bjanka Buša devet.

Naredni meč Srbija će igrati protiv Koreje u sredu od 17 časova, dok je za 20 sati zakazan duel između Turske i Holandije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar