"Ne pričajmo o lošim stvarima"

“Za sreću je potrebno malo, za početak osmijeh, a da bi bili nasmijani najprije moramo da rastjeramo negativne misli i ne pričamo o lošim stvarima”, kaže kroz osmijeh frizerka Nataša Svitlica koja je u svom istoimenom  frizerkom salonu, postavila svojevrsna “pravila ponašanja” za sve mušterije.

Zabava 21.05.2019 | 13:28
"Ne pričajmo o lošim stvarima"
Na ovaj potez odlučila se jer, kako kaže, dosta vremena provodi u salonu, gdje žene, dolazeći po lijepu frizuru, ponekad donesu i lošu energiju koju negdje žele da izbace. Kako su frizerski saloni na neki način postali “ispovjedaonice”, a frizeri “psiholozi”, Nataša kaže, želi to da promijeni. Iz poštovanja prema sebi i svojim mušterijama. 

“I mi imamo dušu i nama se dešavaju loše stvari ponekad. Ali pričajući o njima na mjestima gdje treba da se osjećamo lijepo i rasterećeno problem ne rješavamo, a na nas se prenosi loša energija. Iskreno se nadam da će ovaj moj šaljivi gest i tekst, pokrenuti malu revoluciju i donijeti drugačiji odnos prema našem poslu, koji podrazumijeva i više poštovanja”, kaže poznata bijeljinska frizerka.



“Dugogodišnje iskustvo nas je dovelo do toga da od srca “zabranimo” u našem radnom prostoru pričanje o bolestima, miješanje u naš posao i omalovažavanje zaposlenih. Jednostavno se prepustite rukama znalaca kad dođete u frizerski salon, nakupite pozitivne energije pričajući o modi, zdravoj hrani, sniženjima, putovanjima, knjigama, ljubavnim iskustvima...i vjerujte nam osjećaćete se bolje, a i mi ćemo biti raspoloženije za rad. Ovo radim isključivo zato što volim svoj posao i želim da uživam u njemu onako kako to zaslužujemo i mi i naše mušterije”, kaže Nataša koz osmijeh.

BN TV
 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Olja

21.05.2019 12:20

Cestitka frizerki za domisljatost! Svaka cast! Ispovijedanje je prisutno skoro u svim salonima i najmanje se vodi racuna o tome da li to smeta osoblju koje pruza frizerske usluge, kao i musterijama koje nemaju tu ruznu naviku. Jos jednom, svaka cast ovoj frizerki i neka ovo pionirsko djelo bude primijenjeno svugdje, u svim salonima. Za osobe zeljne price ne bi trebalo brinuti. Snaci ce se, postoje parkovi, kafanice, restorani ...setnja.

ODGOVORITE
Name

Snježana BL

22.05.2019 09:14

Za mene si uvijek bila i ostala posebna. Onaj ko te bar malo poznaje, zna da je ovo, zaista, od srca. Želim ti da i dalje ostaneš tako jednostavna, a najbolja.

ODGOVORITE
Name

MM

23.05.2019 19:38

Natasa ziva i zdrava bila,jos dugo godina da se bavis svojim poslom.Bravo,samo pozitiva.