Fotografije iz bašte Kejt Midlton

Princ Lui, najmlađe dete princa Vilijama i Kejt Midlton, prvi put je snimljen kako hoda na neodoljivim fotografijama koje su nastale u bašti njegove mame.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


Dok Lui pravi prve korake, njegov brat Džordž (5) i sestra Šarlot (4) snimljeni su kako se bosi igraju u prelepom pejzažu blizu njihovog doma u zapadnom Londonu.Na jednoj fotografiji princ Lui, koji je prvi rođendan proslavio u aprilu, hoda sa granom u ruci, dok ga otac sa osmehom posmatra.Porodica izgleda srećno i opušteno dok provodi dan zajedno u divnoj Čelsi bašti.

U prelepom vrtu nalaze se ljuljaška, vodopad, jazbina, panjevi i mnogi drugi sadržaji.Nove fotografije objavljene su od strane Kensingtonske palate dok vojvotkinja promoviše svoj vrt koji je inspirisan detinjstvom i ima za cilj da podstakne decu da se igraju na otvorenom, što ima pozitivan uticaj na mentalno zdravlje i razvoj.Kejt je želela da bašta bude šumsko okruženje za porodice i zajednice, kako bi se spojile i povezale sa sa prirodom.

(Telegraf.rs/AP)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

disident

20.05.2019 13:21

Ma kakva sreca? Sirotinja je najsrecnija. Pjeva , pije , veseli se malim stvarima. Npr. povecana plata ili penzij 5 maraka. Kud ces vece srece!!

Imas pravo.Stara narodna kaze.Gdje ces na cast vec kod siromaha.Od bogatih nemas nista.

Za DISIDENT

24.05.2019 22:15

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.