Saša još nije rekao sve...!

Nije kraj, želim trofej u Kupu za rastanak! Kapiten crno-belih hoće da se oprosti osvojenim trofejem.

Fudbal 20.05.2019 | 10:31
Saša još nije rekao sve...!
Oprostio se Saša Ilić od Humske. Od stadiona na kojem je fudbalski prohodao i gotovo ceo svoj igrački vek proveo. Ali, nije se još rastao od crno-belog dresa!

Koliko god mu Grobari priredili lep oproštaj po neviđenom nevremenu, koje je samo pojačalo utisak i obojilo tu ljubav dužu od dve decenije, Ilić je podsetio sve da nije još kraj.

Štaviše, imaju Partizan i njegov kapiten nezavršena posla. U četvtak, na Marakani, čeka ih finale Kupa protiv večitog rivala Crvene zvezde.

„Bujale su emocije, ali nije kraj! Imamo utakmicu u četvrtak, voleo bih da se oprostim osvojenim kupom. Ali, smatrao sam da je najbolje da oproštaj napravim pred našim navijačima, na svom stadionu, na kojem sam igrao skoro 30 godina. Bilo je izuzetno emotivno za mene u ovih četiri-pet dana, kada sam saznao da ćemo igrati pred publikom. Hvala svima koji su došli po ovakvoj kiši, ja im ovo neću zaboraviti“, rekao je Ilić posle utakmice sa Proleterom (2:0).

Oproštaj od Humske imao je i predviđeni deo, koji se, ipak, nije desilo.

„Imao sam neki govor spreman, koji sam vežbao nekoliko dana sam sa sobom, ali sam na kraju znao da ne mogu da iznesem“, priznao je kapiten crno-belih.

Ilića je jedna scena na stadionu istovremeno i rastužila i obradovala.

„Kada sam trčao počasni krug, video sam decu Partizana u markerima, koji treniraju kod nas. Primetio sam im suze u očima, krivo im je što odlazim. Bilo mi je istovremeno i žao, ali me i obradovalo, jer će možda i oni jednog dana doći u ovakvu situaciju kao ja. Krivo mi je što padala kiša, grad, ali sve ovo će ostati za mene do kraja života“, poručio je Saša Ilić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar