Nadal o "krompiriću" Novaka: Sad i nikad više!

"Ovakvi dani se dese", sportski je odgovorio Nadal posle meča protiv svog najvećeg rivala Đokovića.

Tenis 20.05.2019 | 09:53
Nadal o "krompiriću" Novaka: Sad i nikad više!
Kada igraju Đoković i Nadal navikli smo da su retko kada to dueli u kojima jedan od njih dvojice dominira, češće je da tek detalji prelome na jednu stranu...

Ipak, u prvom setu finala u Rimu, Novak je bio prilično nemoćan protiv Rafine igre i izgubio je 6:0, što se nikada u dosadašnje 54 epizode njihovog rivalstva nije dogodilo, ali nije Španac tome želeo da pridaje naročiti značaj.

"Svejedno mi je da li set dobijem 6:0 ili 6:4", rekao je Nadal posle meča.

"Nije mi stalo do toga. Igrao sam sjajan meč u svim aspektima, bez grešaka. Bio sam agresivan i dobro sam menjao pravac kretanja. Ovakvi dani se dese, što uopšte nije uobičajeno i verovatno se više neće ponoviti".

I njemu je Đoković sportski čestitao, nije želeo da govori uopšte o umoru zbog kasnog meča polufinala, a Nadal je blistao od sreće posle osvajanje titule, prve u 2019. godini.

"Osećaj je uvek poseban. Danas sam bio bolji ja, poslednjih nekoliko puta on. Srećniji sam zbog titule nego što sam nadigrao Novaka. Posebno sam srećan zbog veoma visokog nivoa igre", kazao je Rafa podsetivši da nijedno rivalstvo nije imalo toliko mečeva kao njegovo i Novakovo.

Španac je istakao što je srećan što igra dobro, što je zdrav i što ima potrebnu energiju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar