Najpoznatiji bar na vodi traži šankera

Svakog dana različite kompanije nude "posao iz snova" na tropskim lokacijama radi sopstvene promocije, ali Floyd's Pelican Bar na Jamajki konkurs raspisuje iz drugog razloga.

Putovanja 16.05.2019 | 10:29
Najpoznatiji bar na vodi traži šankera
Reč je o baru na vodi kojem je moguće pristupiti samo čamcem, a jedan od srećnih kandidata će dobiti priliku da radi "u jednom od najčešće fotografisanih barova na svetu".

Oglas je objavila američka turistička kompanija Virgin Holidays, i navela da vlasnik pomenutog bara Flojd Forbs želi konačno da napravi pauzu nakon 18 godina iza šanka i da mu je iz tog razloga potreban neko ko će ga zameniti ovog leta, prenosi Klix.ba.

Ipak, posao nije stalni, traje samo sedam dana, nakon čega se odabrani kandidat mora vratiti nazad, u svoju realnost.

Na našu žalost, pravo prijave imaju samo Britanci, i to oni koji imaju iskustvo rada u baru ili pabu, koji znaju da naprave dobru atmosferu, umeju da odaberu muziku i slično.

Bar je udaljen od kopna nešto manje od dva kilometra, a otvoren je 2001. godine. Tri godine kasnije je uništen tokom uragana Ivan, ali je potom ponovo izgrađen. Njegova popularnost je rasla, pa Forbs nije imao vremena za odmor. Ove godine će dobiti privremenu zamenu kako bi napravio predah.

Kandidat koji bude primljen dobiće povratnu kartu za Jamajku, sedmodnevni smeštaj i džeparac od 1.150 dolara.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Senker Johnny

17.05.2019 11:47

Ja bih se prijavio ali radno mjesto nije osigurano od poplava.

ODGOVORITE