Mještani strepe: Vodostaj visok

Mještani banjalučkog naselja Česma proveli su besanu noć. Kažu, nasip na Vrbanji je noćas izdržao, ali i dalje sa strepnjom posmatraju nabujalu rijeku.

Republika Srpska 14.05.2019 | 08:25
Mještani strepe: Vodostaj visok
Kako navode vodostaj je i dalje visok.



Sve službe za odbranu od poplava su na licu mjesta.

(Srpskainfo)
Foto: Vesna Popović/RAS Srbija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bujica

14.05.2019 06:35

I te službe gledaju kao i ostali narod kako vodostaj raste. Razlika je samo u tome što oni imaju nekakve uniforme.

ODGOVORITE
Name

Narod je kriv

14.05.2019 07:46

Narod ima s tim puno više nego što misliš. Zapravo, narod je na izborima izglasao takvog koji pravi rezerbni sastav policije, prijeti referendumom, otcjepljenjem, itd..Narod je taj koji je odgovoran. Vođe se nisu same ustoličile, nego su na vlasti voljom većine naroda a to što je narod jadan i nesreta, sam je kriv. Narod birao takve vođe koje neće ni prstom da maknu niti da ulože i jednu jedinu paru u gradnju čvrstih i trajnih nasipa i odvodnih kanala za slučaj poplave. Narod sebi birao vođe, sad je narod jadan i bijedan. Niko narodu nije kriv što je jadan i nesretan, nego narod sam sebi. Narod tako izabrao, da bude jadan i nesretan.

Name

Q

14.05.2019 08:01

Kakvi bezboznici vode narod, Dodik, Vucic,ali taj narod ,za pivo ih ppdrzava,na Veliki Petak ide ANTIHRIST,Dodik,kod pape,ubistva mladih ljudi,sa svim dokazima,i Srbi ga podrzavaju, djavola Dodika,gledajte kako voda raste,dali spominjete Dodika,ili BOGA,sve ovo zlo dolazi od neprijatelja ljudi, djavola DODIka