Zaštitna ograda na mjestu pogibije

Preduzeće "Putevi Republike Srpske" dalo je nalog preduzeću koje održava dionicu Lapišnica-LJubogošta da postavi zaštitnu ogradu, dugu 100 metara, radi sprečavanja saobraćajnih nesreća.

Republika Srpska 13.05.2019 | 15:53
Zaštitna ograda na mjestu pogibije
Komisija, koju je na inicijativu "Puteva Srpske" formiralo republičko Ministarstvo saobraćaja i veza, zaključila je da je na navedenoj dionici neophodno postaviti zaštitnu, odbojnu ogradu.

"Putevi Republike Srpske" su u petak, 10. maja, od Ministarstva saobraćaja i veza dobili zapisnik sa navedenim zaključkom.

Vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Nenad Nešić odmah je izdao nalog preduzeću koje održava tu dionicu magistralnog puta da u najkraćem roku postavi zaštitnu odbojnu ogradu, saopšteno je danas iz preduzeća "Putevi Srpske".

Ovo javno preduzeće uputilo je incijativu Ministarstvu saobraćaja i veza Srpske da bude formirana komisija koja će izvršiti vanredan obilazak terena i snimanje saobraćajne signalizacije s ciljem sprečavanja nesreća na dionici Lapišnica-LJubogošta na magistralnom putu M5.

Inicijativa je pokrenuta nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 12. aprila, kada su poginula četiri lica.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

IstocnoSarajevo111

13.05.2019 16:07

Pa dobro nije to skupo za nas, 4 divna zivota su otisla da bi se sjetili da stavite ogradu.. Evo da ne razmisljate puno da se ne umarate, provozajte se Foca Gacko ima se i tamo svasta uraditi, ili pricekajte da neko pogine ili njih 4,5 pa onda....

ODGOVORITE
Name

Dyv

14.05.2019 02:10

PUTEVI NULA SIGNALIZACIJA NULA SAOBRACAJNI ZNACI NULA ZAKON U RS I BH NULA

ODGOVORITE