"Ne idem u Srbiju nego u Brisel"

Na internet stranici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj, u okviru izborne kampanje za Evropski parlament, objavljena je fotografija lidera te stranke Milorada Pupovca na traktoru.

Region 10.05.2019 | 14:52
"Ne idem u Srbiju nego u Brisel"
Fotografija je nastala tokom posete saobrskih zastunika SDSS-a, kandidata za evropske izbore i Pupovca Virovitičko-podravskoj županiji. 

Tom prilikom Milorad Pupovac je isprobao jedan od traktora, kojim, kako kaže, namerava uskoro na put, ali ne tamo gde ga, kako se navodi, teraju desni ekstremisti, nego u Brisel, stoji u objavili uz fotografiju.

Pupovac se, naime, nedavno osvrnuo na raniju izjavu saborskog zastupnika Hrasta, Hrvoja Zekanovića, kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobegao u Beograd, te da treba da pali traktore i ove godine.

Pupovac je poručio da "ako ih budu terali da s traktorima vode kampanju - dopuniće ćirilicu i s traktorima".

Ali, dodao je, neće ići u smeru u kojem "oni misle" već u drugom. 

"Ako žele da s traktorima uđemo u Brisel, ući ćemo", rekao je Pupovac.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bobi

10.05.2019 16:14

Lako za tebe kameleonu,ti si se opario,al pitaj druge Srbe kako je njima.

ODGOVORITE
Name

Knin

10.05.2019 18:13

Komad ......Pupovac, izruguje se narodu koji je u traktorima napustio bivsu RSK, a za vrijeme rata sto nisi pricao sta latini rade srbima, a ne , ti si s Tudjmanom kavu pio. Koje si ti pare zgrnuo, bolje da cutis kameleonu

Name

E

10.05.2019 17:19

Pun ko brod !!mozes druzee u kom god pozelis pravcu!!!! Ima se moze su kusdvgod pozelis !!! Od Rusije do Kipra itdvitd itd !!!

ODGOVORITE
Name

Rex

10.05.2019 18:22

Veliki čovjek,treba postojati i boriti se kao on za narod svoj.Donje Ceranje je to odgojilo.Pa čovjek je profesor na fax i treba da ima materijalno.Kakve fukare i glupani su se obogatili na našim prostorima samo.

ODGOVORITE