Noćenje na najskupljem privatnom ostrvu košta pravo bogatstvo

Posetioci mogu da se dovezu isključivo helikopterom, privatnim avionom ili hidro-avionom.

Moda i ljepota 08.05.2019 | 11:37
Noćenje na najskupljem privatnom ostrvu košta pravo bogatstvo
Najskuplje privatno ostrvo na svetu zove se Banwa i pripada Filipinima. Za jednu noć potrebno je izdvojiti 100.000 dolara, prenosi Klix, s tim da gosti moraju da rezervišu najmanje tri noći.

Ovo ostrvo na koje posetioci mogu da dođu isključivo helikopterom, privatnim avionom ili hidro-avionom, udaljeno je dva sata od Manile, a posetiocima je na raspolaganju 15 hektara zemljišta gde mogu da se bave tenisom, vožnjom kajakom, odbojkom na pesku ili da plivaju u bistrim vodama Suluskog mora.

Izolovano odredište u jednom trenutku može da poseti 48 osoba, koje se smeštaju u jednoj od šest vila na plaži. Svaka vila ima privatnu palubu sa džakuzijem, bazenom ili dvorišnim apartmanima.

Sve sobe imaju prozore od poda do plafona i gostima nude neverovatan pogled na bujni tropski krajolik ili belu peščanu plažu.

Većina hrane uzgojena je na ekološkoj farmi ostrva Banva.

Gostima je u ponudi usluga nutricioniste, koji im može pomoći da naprave uravnotežene planove ishrane, a osim toga mogu se pridružiti i kuvarima koji su predvođeni slavnom kuvaricom Nadeđom Bouakaom.

Osim toga, ovo ostrvo poseduje teretanu, studio za masaže, studio za pilates, teniski teren, stazu za trčanje i fudbalsko igralište.

Sve to je uključeno u cenu od 100.000 za noć, s tim da gosti moraju da rezervišu najmanje tri noći.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar